Widok

płaski brodzik a kąpiele

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mam płaski brodzik pod prysznicem - i nie mam wanny.... nie mam już pomysłu jak kąpać 2 letnią córkę... na razie mieści się jeszcze w wanience, ale widzę że już jej ciasno... ktoś ma podobny problem? może wiecie gdzie kupić wielką michę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używam takiego wielkiego plastikowego pojemnika na zabawki, w ikei są takie w różnych wielkościach, największa miska się nie umywa;) i coraz bardziej marzę o wannie:)
moja kuzynka miała dmuchany basenik wielkości brodziku, jej synek uwielbiał w nim siedzieć. Boczki były nadmuchane tylko tyle, żeby trzymać kształt i zajmować jak najmniej miejsca.
image[/url]image[/url]
myślałam o tym - ale chyba jest trudno utrzymać w czystości taki dmuchany basen? bo nie wiem jak to wyczyścić....?
basen dmuchany to dobry pomysł, łatwo go utrzymac w czystości
ja mam naprawdę dużą kwadratową wanienkę do której jeszcze rok temu córka się miesciła a miała wtedy 5 lat;> Teraz już jej tylko prysznic został - takie życie:>
a my juz dawno zrezygnowaismy z wanienki - wstawiam do brodzika duuuza miednice z mata antyposlizgowa na dnie i mlody sie chlapie - a czasami jak mi sie spieszy to klade mate w brodziku, sadzam mlodego, daje zabawki i robie szybki prysznic

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry