Widok

plener

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chcemy sami ze swoimi aparatami pojechać przed weselem na zdjecia,razem ze swiadkami.gdzie by wyszly fajne zdjecia?o ile nie bedzie padać.gdzies w gdansku.na pewno na plazy bo wesele mamy przy plaży ale gdzie jeszcze?

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez chce miec na plazy......bede sie modlic zeby nie padalo....slub i wesele bedziemy miec w juracie wiec na plaze rzut beretem............:-)szkoda byloby nie wykorzystac

a ja w brzeznie,morze widac zaraz po wyjsciu na zewnatrz.musi byc slonce bo goscie ktorzy nad morzem nie byli tez napewno beda zachwyceni

Nie przeprasam za bledy
Ja chcę w parku oliwskim, a przedślubny chcemy w zoo - jak sądzicie oryginalny pomysł na spacerek co?
w parku oliwskim? o to dobry pomysł.w zoo tez pewnie super zdjecia.ale sami robicie czy macie fotografa??

Nie przeprasam za bledy
My zatrudniamy takie małżeństwo - firma rodzinna, pani filmuje, pan robi zdjęcia, mamy właśnie dwa plenery no i zdjecia oraz film z kościoła, wesela i foto album ze wszystkimi fotkami. I całkiem tanio za to wszystko.
my na plener wybralismy plaze i park na przymorzu, mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda :) fotografa mamy juz zarezerwowanego, bo co fachowiec to fachowiec, pozdrawiam

image
a kiedy slub?bo jesli juz bedzie przyjenie zielono to moze cos ciekawego by wyszlo na bstionach sw Elzbiety ? tak sobie teraz pomyslalam o tym. my mielismy podobny pomysl, ze sami robimy plener sobie, ale na zulawach, w ruinach kosciola.
sylvia agdzie robisz wesele??

w brzeznie ,w szkole,jakies 100 m od metrow od plazy

Nie przeprasam za bledy
do góry