Widok
po zabiegu :))
hej dziewczyny
Mam nareszcie chwilkę żeby opisać moją wizytę u dentysty.
Jestem zachwycona, w sobotę poszłam na wizytę kontrolną i zorientować się jak z tym wybielaniem. No wiec szczerze w takim gabinecie jeszcze nie byłam super nowocześnie i elegancko i bardzo wszyscy mili.
Pan doktor zobaczył moje ząbki i bez problemu zapisał mnie na wybielanie na dzis. I wybieliłam. Efekt suuuper nie mogę od lustra odejść i jak głupia się śmieje bez przerwy. Sam zabieg taką lampą specjalną i żelem , nie trwało to więcej niż 45 minut i nic mnie nie bolało i nie boli. Zaraz po zabiegu miałam białawe dziąsła ale już minęło. Bialutkie ząbki podobno już zostaną . Może za parę lat powinnam powtózyć zabieg.
Ja jestem zadowolona jak nigdy bo zabieg za 800 zł bo jakaś promocja jest teraz potem ma kosztować 1500zł.
Nie mogę tylko dzis kawki pić, a tak mi się chce;))
W sumie polecam:))
Mam nareszcie chwilkę żeby opisać moją wizytę u dentysty.
Jestem zachwycona, w sobotę poszłam na wizytę kontrolną i zorientować się jak z tym wybielaniem. No wiec szczerze w takim gabinecie jeszcze nie byłam super nowocześnie i elegancko i bardzo wszyscy mili.
Pan doktor zobaczył moje ząbki i bez problemu zapisał mnie na wybielanie na dzis. I wybieliłam. Efekt suuuper nie mogę od lustra odejść i jak głupia się śmieje bez przerwy. Sam zabieg taką lampą specjalną i żelem , nie trwało to więcej niż 45 minut i nic mnie nie bolało i nie boli. Zaraz po zabiegu miałam białawe dziąsła ale już minęło. Bialutkie ząbki podobno już zostaną . Może za parę lat powinnam powtózyć zabieg.
Ja jestem zadowolona jak nigdy bo zabieg za 800 zł bo jakaś promocja jest teraz potem ma kosztować 1500zł.
Nie mogę tylko dzis kawki pić, a tak mi się chce;))
W sumie polecam:))
DZIEKUJE BARDZO ZA INFORMACJE.
Wklejam co nieco na ten temat:
W zaledwie 30 minut możecie mieć piękne białe zęby. Z chwilą pojawienia się pierwszych zębów, ich kolor u każdego z nas był idealnie biały, jednak "kolorowe" jedzenie i napoje jak kawa czy herbata spowodowały, iż z czasem zęby straciły swoją biel. Z upływem czasu odbarwienia te penetrują głęboko wnętrze zęba. Tak jak białe ubranie, które wyprane zostało z kolorowym, nie odzyska swojego pierwotnego koloru, tak samo zęby są niezwykle trudne do wybielania konwencjonalnymi metodami. Jednak zaawansowana technologia stosowana w systemie BEYOND pozwala na bezpieczne oczyszczenie zarówno powierzchni jak i wewnętrznej struktury zęba. Urządzenie wybielające BEYOND emituje zimne niebieskie światło o wysokiej częstotliwości pomiędzy 480 a 520 nanometrów. Konstrukcja optyczna gwarantuje, że szkodliwe światło podczerwone oraz nadfioletowe zostaje całkowicie wyeliminowane. Środek wybielający zawierający nadtlenek wodoru i 20-sto nanometrowy dwutlenek krzemu natychmiast utlenia całą powierzchnię 16-stu lub więcej zębów podczas jednego zabiegu przywracając im piękną biel.

Testy dowodzą, że rezultatem wybielania systemem BEYOND jest poprawa od 5 do 14 odcieni według skali VITA. Rezultaty są o 30% lepsze niż przy wybielaniu nocnymi i zdecydownie lepsze niż przy wybielaniu nocnym i zdecydownie lepsze od innych podobnych metod.
Wybielanie BEYOND trwa jedynie 30 minut. Ponad milion amerykanów skorzystało już z tej metody. Użycie niskiej temperatury, zimnego światła, eliminuje podrażnienie nerwów. BEYOND jest zabiegiem jednorazowym, bez skutków ubocznych. System BEYOND jest uważany za najbezpieczniejszy i najbardziej efektywny sposób wybielania zębów z obecnie dostępnych na rynku.
PROCES WYBIELANIA:

PRZED I PO WYBIELANIU:
Wklejam co nieco na ten temat:
W zaledwie 30 minut możecie mieć piękne białe zęby. Z chwilą pojawienia się pierwszych zębów, ich kolor u każdego z nas był idealnie biały, jednak "kolorowe" jedzenie i napoje jak kawa czy herbata spowodowały, iż z czasem zęby straciły swoją biel. Z upływem czasu odbarwienia te penetrują głęboko wnętrze zęba. Tak jak białe ubranie, które wyprane zostało z kolorowym, nie odzyska swojego pierwotnego koloru, tak samo zęby są niezwykle trudne do wybielania konwencjonalnymi metodami. Jednak zaawansowana technologia stosowana w systemie BEYOND pozwala na bezpieczne oczyszczenie zarówno powierzchni jak i wewnętrznej struktury zęba. Urządzenie wybielające BEYOND emituje zimne niebieskie światło o wysokiej częstotliwości pomiędzy 480 a 520 nanometrów. Konstrukcja optyczna gwarantuje, że szkodliwe światło podczerwone oraz nadfioletowe zostaje całkowicie wyeliminowane. Środek wybielający zawierający nadtlenek wodoru i 20-sto nanometrowy dwutlenek krzemu natychmiast utlenia całą powierzchnię 16-stu lub więcej zębów podczas jednego zabiegu przywracając im piękną biel.

Testy dowodzą, że rezultatem wybielania systemem BEYOND jest poprawa od 5 do 14 odcieni według skali VITA. Rezultaty są o 30% lepsze niż przy wybielaniu nocnymi i zdecydownie lepsze niż przy wybielaniu nocnym i zdecydownie lepsze od innych podobnych metod.
Wybielanie BEYOND trwa jedynie 30 minut. Ponad milion amerykanów skorzystało już z tej metody. Użycie niskiej temperatury, zimnego światła, eliminuje podrażnienie nerwów. BEYOND jest zabiegiem jednorazowym, bez skutków ubocznych. System BEYOND jest uważany za najbezpieczniejszy i najbardziej efektywny sposób wybielania zębów z obecnie dostępnych na rynku.
PROCES WYBIELANIA:

PRZED I PO WYBIELANIU:

hmm szkoda,że nie zrobiłam zdjecia przed i po to bym wkleiła te moje ząbki.
Nie miałam tragicznie ciemnych zębów ale efekt jest super, bielszych bym już nie chciała mieć bo by nienaturalnie wyglądało.
Wydaje mi się ,że wygląda tak jak tej babeczki z zdjęcia po prawej :)))
Opłaca się wydać tą forsę nawet dla takiej radochy jaka teraz mam. Zaraz wróci mój Kochany z pracy , nie mogę doczekać się jego reakcjii...
Nie miałam tragicznie ciemnych zębów ale efekt jest super, bielszych bym już nie chciała mieć bo by nienaturalnie wyglądało.
Wydaje mi się ,że wygląda tak jak tej babeczki z zdjęcia po prawej :)))
Opłaca się wydać tą forsę nawet dla takiej radochy jaka teraz mam. Zaraz wróci mój Kochany z pracy , nie mogę doczekać się jego reakcjii...
Wiesz ja też miałam A2-A3 podobno pomiędzy, ale kły miałam ciemniejsze i to glupio wyglądało. Po zabiegu już nie sprawdzali z tą paletą kolorów ale się wybieliło więc się da.
A z tą promocją to nie wiem dokładnie bo jak dzwoniłam na garncarską to powiiedzieli 1000 a jak zadzwoniłam na Rajską to był szef i powiedział ,że jeszcze promocja jest i 800zł a potem będzie 1500 (nie wiem kiedy potem...). Myśle ,że najlepiej zapytać o promocje za 800 albo z szefem rozmawiać, taki miły gość trochę roztrzepany ale chyba da się z nim dogodać w wielu kwestiach.
A z tą promocją to nie wiem dokładnie bo jak dzwoniłam na garncarską to powiiedzieli 1000 a jak zadzwoniłam na Rajską to był szef i powiedział ,że jeszcze promocja jest i 800zł a potem będzie 1500 (nie wiem kiedy potem...). Myśle ,że najlepiej zapytać o promocje za 800 albo z szefem rozmawiać, taki miły gość trochę roztrzepany ale chyba da się z nim dogodać w wielu kwestiach.
Rozmawiałam z moją koleżanką dentystką i dr Orzechowskim z Miladentu. Sprawa z wypełnieniami wygląda tak: przed wybieleniem musisz mieć wyleczone wszystkie zęby. A jeśli masz zaplombowane jedynki, to wybielenie jest niewskazane, ponieważ plomby wybielą się bardziej i powstaną nieestetyczne plamy na zębach.
Rija ale to lampą o ja już swojego wybielanie za 600 czy nakładkami?? Bo ja już swojego umówiłam do Miladentu na lampę ale jak taniej to może się skuszę gdzie indziej?? Nakładek się boję bo podobno potem bardziej zeby bola i tarzeba dłużej unikac barwiących produktów bo wybielasz jakieś dwa tygodnie a nie jednego dnia. Napisz proszę czy to o beyond chodzi??
Jest jeszcze kilka innych gabinetow w Gdansku, ktore wybielaja zeby metoda BEYOND : (moze warto podzwonic i popytac o ceny )
Centrum Stomatologiczne
EURODENT
ul. Noskowskiego 1,tel.:58 322 33 34
ul. Chałubińskiego 24,tel.:58 300 41 42
ul. Marusarzówny 2, tel.: 58 348 82 43
www.eurodent.gda.prv.pl
Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna
lek. stom. Zbysława Anna Supeł
ul. Kapliczna 30 (w hotelu "Posejdon")
Gdańsk
tel.: 58 511 30 50
zbyszka@mlyniec.gda.pl
Specjalistyczne Gabinety Stomatologiczne
MEGA-DENT
ul. Grunwaldzka 58/2, Gdańsk-Wrzeszcz
tel.: 58 344 89 04
tel.: 58 340 00 10
gabinet@mega-dent.pl
Indywidualna Praktyka Stomatologiczna ( 600zl)
lek. med. Anna Ljósheim
ul. Nagietkowa 16/2 wejście od ul.Azaliowej, Gdańsk
tel. 58 521 75 44
a_ljosheim@hotmail.com
Indywidualna Praktyka Lekarska
lek. stom. Katarzyna Jóźwiak
ul. Cumowników 4d, Gdańsk
tel. 58 554 60 20
tel. 600 263 997
Gabinet Stomatologiczny
Andrzej Podralski
Al. Rzeczpospolitej 33, Gdańsk
tel. 58 511 11 16
tel. 606 51 11 16
AMADENT Gabinet Stomatologiczno-Protetyczny
Magdalena Najder, Piotr Najder
ul. Słowackiego 35, Gdańsk
tel. 58 342 35 71
PRODENT
Urszula Odya, Ewa Odya-Bojanowska S.C.
ul. Rajska 10, Gdańsk
tel. 58 690 80 88
lek. stom. Bogumiła Sztramska
ul. Korzeniowskiego 24/2, Gdańsk
tel. 58 342 81 73
DENTICAL
Janusz Janczak
ul. Grunwaldzka 244, Gdańsk
MILADENT (800zl)
Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
ul. Garncarska 10/16, Gdańsk
058 301 02 43
Centrum Stomatologiczne
EURODENT
ul. Noskowskiego 1,tel.:58 322 33 34
ul. Chałubińskiego 24,tel.:58 300 41 42
ul. Marusarzówny 2, tel.: 58 348 82 43
www.eurodent.gda.prv.pl
Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna
lek. stom. Zbysława Anna Supeł
ul. Kapliczna 30 (w hotelu "Posejdon")
Gdańsk
tel.: 58 511 30 50
zbyszka@mlyniec.gda.pl
Specjalistyczne Gabinety Stomatologiczne
MEGA-DENT
ul. Grunwaldzka 58/2, Gdańsk-Wrzeszcz
tel.: 58 344 89 04
tel.: 58 340 00 10
gabinet@mega-dent.pl
Indywidualna Praktyka Stomatologiczna ( 600zl)
lek. med. Anna Ljósheim
ul. Nagietkowa 16/2 wejście od ul.Azaliowej, Gdańsk
tel. 58 521 75 44
a_ljosheim@hotmail.com
lek. stom. Katarzyna Jóźwiak
ul. Cumowników 4d, Gdańsk
tel. 58 554 60 20
tel. 600 263 997
Gabinet Stomatologiczny
Andrzej Podralski
Al. Rzeczpospolitej 33, Gdańsk
tel. 58 511 11 16
tel. 606 51 11 16
AMADENT Gabinet Stomatologiczno-Protetyczny
Magdalena Najder, Piotr Najder
ul. Słowackiego 35, Gdańsk
tel. 58 342 35 71
PRODENT
Urszula Odya, Ewa Odya-Bojanowska S.C.
ul. Rajska 10, Gdańsk
tel. 58 690 80 88
lek. stom. Bogumiła Sztramska
ul. Korzeniowskiego 24/2, Gdańsk
tel. 58 342 81 73
DENTICAL
Janusz Janczak
ul. Grunwaldzka 244, Gdańsk
MILADENT (800zl)
Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
ul. Garncarska 10/16, Gdańsk
058 301 02 43
ja polecam paste Yotuel- w aptece ok 30 zl.. stopniowo wybiela jest serio rewelacyjna!!!!!! polecam szczotkowac szczoteczka elektryczna i min 3 razy dziennie:))))) tez chcialam wybielac - ale wsumie nie wiem po co jak mam zeby takie jak kiedys a jedynie osadu po kawie fajkach itp mozna sie pozbyc.. nawet bez wybielania!!!!
tu pewna forumka powiedziala ze wybielanie bardzo oslabia zeby ;/ szkoda je niszczyc..
tu pewna forumka powiedziala ze wybielanie bardzo oslabia zeby ;/ szkoda je niszczyc..