Widok

pobieraczek niezła afera uwaga

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
oczywiście zachęcony 10 dniowym darmowym testem zalogowałem się i oczywiście dostałem wezwanie do zapłaty za zalogowanie się . szczęka mi opadła 94zł wpisałem w google nazwę tej strony i znowu szok cała polska huczy TVN ,expres reporterów,portale prawne nawet rzecznik praw konsumenta ze naród został wbity w butelkę przez pobieraczka jestem w szoku że na naszej ulubionej stronie regionalnej jest cisza w tym temacie a przecież pobieraczek ma siedzibę na ul.chłopskiej 72 gdańsk przymorze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet w kapitalizmie nie ma takiego dobrobytu zeby cos za darmo (w polsce) dostac... a dziwi mnie to ze tyle ludzi dalo sie skusic skoro w sieci pelno jest darmowych (nie polskich) torrentow i mozna sobie zasysac i muze i kino... no i za darmo.
Zapłaciłeś? Straszą windykacją i sprawą sądową.
image
Tylko straszą, ale nikogo nie pozywają.

Inne tematy z forum Hydepark

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Gdzie oddać ubrania? (3 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście oddam ubrania, nowe, męskie po zamknięciu sklepu?

do góry