Widok

pobyt na oddziale położniczym

Copernicus - Szpital im. Mikołaja Kopernika Temat dostępny też na forum:
czerwiec 2008: na oddziale położniczym brakuje łóżek, mamy z maluszkami leżą na patalogii, a kobiety z patologii na oddziale położniczym, do obsługi 30 kobiet i conajmniej 30 noworodków są zazwyczaj dwie pielęgniarki, zdenerwowane, zmęczone, tkwiące w papierach zamiast przy łóżkach pacjętek. Miałam cesarskie cięcie i problemy z karmieniem, na moje wielokrotne zgłaszane problemy z karmeniem usłyszałam, "że to mój problem" i trzaśnięcie drzwiami, szpital NIE POSIADA na etacie położnej laktacyjnej, co jest bardzo istotne dla świeżo upieczonej mamy i jej maleństwa. Jednym plusem są lekarze położnicy i obsługa na trakcie porodowym. Tam pracują dobrzy specjaliści ale generalnie NIE POLECAM rodzić kobietom w tym szpitalu.
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 3

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 3

ocena ogólna: 3

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

poród miałam tylko poł godziny

14 marca 2010r. urodziłam przepiękna dziewczynke szpitalu wojewóckim,przy porodzie i na oddziale położniczym jest spaniały personel,pomagali mi zebym długo sie nie meczyła,a na położnictwie duzo mi pomagali przy małej jak karmiłam piersią i spaniała opieka jest nad noworodkami.Rano i wieczorem były kontrolne sprawdzenia mnie i małej.ą szpitalu leżałam tylko trzy dni.CHECIĄ POLECAM WSZYSTKIM TEN ODDZIAł POŁOŻNICZY.pozdrawiam wszystkich lekarzy i połozne na oddziale DZIĘKUJE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry