Widok

pocztex

Kobieta Temat dostępny też na forum:
ile czasu standardowo idzie paczka za posrednictwem pocztexu?
tracę nerwy juz, paczka nadana przez nadawce w piatek , oni wprowadzili w system w poniedzialek i tak czekam nadal,dzis na pewno nie dojdzie, bo nadal jest "w trasie"... zeby chociaz ceny ta poczta miala konkurencyjne, a nie wciaz tylko podwyzki, jeszcze w zyciu tak dlugo na zwykla paczke nie czekalam-ogolnie zenada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mialam paczkę nadaną do mnie w czwartek, wprowadzili w sytsem w piątek- przyszla w poniedzialek.
Masakra nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Paczka nadana w poniedziałek, jest czwartek i nadal paczki nie ma. Niekompetentni albo niech zmienia kurierów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Duże znaczenie ma, skąd paczka idzie? Z Wrocławia czy może z Bydgoszczy? Sprawdź i weź pod uwagę, ile kilometrów kurier, po odbiorze paczki, ma do przejechania.

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Zaniepokojona matka - opinia (5 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...

były uczeń KSP - opinia (4 odpowiedzi)

Jestem byłym uczniem KSP i mogę szczerze powiedzieć, że ta szkoła to totalne dno. Budynek jest...

do góry