Widok

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna????????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a mianowicie:

Właśnie jesteśmy w trakcie remontu.Do tej chwili mieliśmy wybraną do salonu i korytarza ciemną podłogę (akacja) a do mniejszych pokoi jasną (dąb prima). Po rozmowie z kilkoma osobami naszły mnie wątpliwości! Usłyszałam opinię iż lepiej mieszkanie wygląda gdy wszędzie jest ten sam odcień podłogi, że mieszkanie wtedy stanowi jedną całość. A przy dwóch tak różnych kolorach nieciekawie to wygląda. Dodam,że 2 mniejsze pokoje są dosyć jasne. Drzwi do pokoi będą w ciemnym kolorze (podobnym do podłogi w korytarzu).

Pomóżcie !! czy lepiej mieć 2 kolory podłogi w tym salon i korytarz w jednym 2 mniejsze pokoje w jasnym. Czy wszędzie zrobić ciemną podłogę??
Dodam,że całe mieszkanie ma ok. 50 m2.

jak Wy macie w swoich mieszkaniach???? jeden rodzaj podłogi we wszystkich pokojach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszędzie, także w przedpokoju. bardzo ładny efekt.

dzięki lemka. to rozumiem,że w dziecięcym też macie ciemną podłogę? do jutra muszę się zdecydować. ehhh.....jasną już zamówiliśmy,ale zadzwoniłam i spytałam się czy mogę zmienić zamówienie. zamówienie mogę zmienić :) tylko muszę jutro dać znać czy zmieniam na ciemną czy zostaję przy jasnej. ehh......
wszędzie ciemną. my tak mamy i wygląda super.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry