Widok

podróż poślubna - Hiszpania

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, jestesmy na etapie poszukiwania wycieczki na podroz poslubna i na pewno chcemy, aby byla to Hiszpania - szukamy czegos bardziej intymnego, nie chodzi nam o wielkie hotelowce z basenami, bardziej takie urocze, male miasteczka - moze znacie jakies takie miejsce i bylyscie na takiej wycieczce? Mozecie cos polecic?:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wejdz na www.wakacje.pl i tam na forum. Duzo jest opinii o Hiszpanii.

polecam miejscowosc Calella - rewelacja, nastrojowo spokojnie i pieknie. I blisko do barcelony ichnia skm-ka.

Albo przepiekna jest Tossa de Mar - istne cudo i czysty romantyzm :-)

Ja byłam w Hiszpanii w cudnej, cichej i intymnej miejscowości Platja de Aro. Zaciszne miejsca, skały,małe sklepiki. Callelę też widziałam, ale tam jest właśnie mnóstwo hoteli z basenami, a jeśli mogę dać radę to nie wybierz hotelu w Lorett de Mar-tam napewno nie odpoczniesz...jest tam jak w ulu i same hotele kilkupiętrowe...z falowcem na Przymorzu mi się kojarzące.
widac zalezy gdzie sie w tej calelli rozlokujesz - my bylismy kolo pieknej plazy ze skalkami (swoja droga dla nudystow ;-)) i na prawde bylo bosko

to w takie razie tossa bedzie ci pasowac - malo hoteli, romantyczne ruiny i male sklepiki

W Hiszpanii byłam 8 lat temu, ładna jest Callela ale wszędzie tylko słyszałam niemiecki język, tam ogólnie dużo Niemców wybiera się na wakacje dlatego nawet w sklepach to powszechny język...ale jakie hotele, jakie baseny...Cudna jest Hiszpania, a najbardziej dziwiły mnie te ogrooomne fale, na plaży w Platja de Aro takich nie widziałam, nigdy nie zapomnę tych fal jak dla windsurfingowców. A morze ma naprawdę taki niebiesko-turkusowy kolor jak na widokówkach, pragnę jeszcze raz odwiedzić Hiszpanie, wszystkim bym ja poleciła.
moze to ...
http://www.24travels.pl/40/2197/offer.html

ja jade do Peniscoli jest to miejscowosc 120 km od Valencji i 150 km od Barcelony do hotelu Peniscola Plaza jest to duzy hotel 4-gwiazdkowy ale tydzien pobytu kosztuje tylko 686pln z dwoma posilkami w formie bufetu

albo tu...
http://www.travelbook.pl/web/?page=szukaj&panstwo=9&last=N&panstwo=9®ion=-1

Dziękuję Wam bardzo:-) Poczytam troszkę o tych miejscach, o których piszecie:-) bo właśnie szukałam na www.wakacje.pl, ale wolę posłuchać sprawdzonych opinii. Dziękuję raz jeszcze!:-)
Nitka, Ty tez szukasz wycieczki w Hiszpanii? Napisz, w jakim terminie szukasz?
a ty pracujesz wbiurze podrozy?

no widze bratnia dusza:)
my podroz poslubna --- >hiszpania!!

bylam tam dwa razy po 5 tygodni,ale 6 lat temu, ciagle za tym tesknie
ale zdecydowanie za poludniem!!!
tam jest ten klimat, kastaniety tance i muzyka:)

costa del sol czyli fuengorillas i marbella!!a takze warto pojechac na giblartar!!nie ma tam tylu turystow, wiele jeszcze dzikich terenow:)

na podroz poslubna wybralismy biuro Grupa travel z gdyni, ale marzy mi sie podroz jak wtedy...samochodem!!zwiedzilam wtedy cala europe :)

pozdrawiam!!
hehe my jezdiemy samochodem Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, Monako, tydzienw Hiszpani a potrm Wlochy, Czechy no i do domku

no i tak jest najlepiej:)

megmeg pozazdroscic!!! :)
juz sie nie moge doczekac

my też w podróż poślubną jedziemy do Hiszpanii na 12 dni :)
jedziemy autokarem z biurem podróży Triada :) po drodze też troche pozwiedzamy :) nie moge sie już doczekać :) najważniejsze ze w podróży bedzie ze mną mój MĄŻ :) i bedziemy tylko sami dla siebie ;)

no my wlasnie tez jestesmy zakochani w hiszpanii - bylismy wczesniej w barcelonie i w alcossebre i szukamy teraz czegos innego fajnego:-) uwielbiam ten klimat, jezyk i ciepelko:-) ps. i jedzenie:-)
do góry