Widok
podróż poślubna - Hiszpania
hej, jestesmy na etapie poszukiwania wycieczki na podroz poslubna i na pewno chcemy, aby byla to Hiszpania - szukamy czegos bardziej intymnego, nie chodzi nam o wielkie hotelowce z basenami, bardziej takie urocze, male miasteczka - moze znacie jakies takie miejsce i bylyscie na takiej wycieczce? Mozecie cos polecic?:-)
Ja byłam w Hiszpanii w cudnej, cichej i intymnej miejscowości Platja de Aro. Zaciszne miejsca, skały,małe sklepiki. Callelę też widziałam, ale tam jest właśnie mnóstwo hoteli z basenami, a jeśli mogę dać radę to nie wybierz hotelu w Lorett de Mar-tam napewno nie odpoczniesz...jest tam jak w ulu i same hotele kilkupiętrowe...z falowcem na Przymorzu mi się kojarzące.
W Hiszpanii byłam 8 lat temu, ładna jest Callela ale wszędzie tylko słyszałam niemiecki język, tam ogólnie dużo Niemców wybiera się na wakacje dlatego nawet w sklepach to powszechny język...ale jakie hotele, jakie baseny...Cudna jest Hiszpania, a najbardziej dziwiły mnie te ogrooomne fale, na plaży w Platja de Aro takich nie widziałam, nigdy nie zapomnę tych fal jak dla windsurfingowców. A morze ma naprawdę taki niebiesko-turkusowy kolor jak na widokówkach, pragnę jeszcze raz odwiedzić Hiszpanie, wszystkim bym ja poleciła.
no widze bratnia dusza:)
my podroz poslubna --- >hiszpania!!
bylam tam dwa razy po 5 tygodni,ale 6 lat temu, ciagle za tym tesknie
ale zdecydowanie za poludniem!!!
tam jest ten klimat, kastaniety tance i muzyka:)
costa del sol czyli fuengorillas i marbella!!a takze warto pojechac na giblartar!!nie ma tam tylu turystow, wiele jeszcze dzikich terenow:)
na podroz poslubna wybralismy biuro Grupa travel z gdyni, ale marzy mi sie podroz jak wtedy...samochodem!!zwiedzilam wtedy cala europe :)
pozdrawiam!!
my podroz poslubna --- >hiszpania!!
bylam tam dwa razy po 5 tygodni,ale 6 lat temu, ciagle za tym tesknie
ale zdecydowanie za poludniem!!!
tam jest ten klimat, kastaniety tance i muzyka:)
costa del sol czyli fuengorillas i marbella!!a takze warto pojechac na giblartar!!nie ma tam tylu turystow, wiele jeszcze dzikich terenow:)
na podroz poslubna wybralismy biuro Grupa travel z gdyni, ale marzy mi sie podroz jak wtedy...samochodem!!zwiedzilam wtedy cala europe :)
pozdrawiam!!