Widok
:)
ubawiłem się jak bóbr. Będzie cię to kosztować niedużo, jak to w bloku, na pewno mniej niż sufit całego mieszkania :)
Jezeli chcesz dostać miarodajną odpowiedź musisz podać więcej szczegółów. Jaki sufit? jakie wymiary, ile pkt'ów świetlnych, jak montowany przy ścianach, jak wykończony, jaki termin, gdzie to mieszkanie - to tylko te podstawowe sprawy.
Musisz wiedzieć czego chcesz.
P.S.pisze się przedpokój
ubawiłem się jak bóbr. Będzie cię to kosztować niedużo, jak to w bloku, na pewno mniej niż sufit całego mieszkania :)
Jezeli chcesz dostać miarodajną odpowiedź musisz podać więcej szczegółów. Jaki sufit? jakie wymiary, ile pkt'ów świetlnych, jak montowany przy ścianach, jak wykończony, jaki termin, gdzie to mieszkanie - to tylko te podstawowe sprawy.
Musisz wiedzieć czego chcesz.
P.S.pisze się przedpokój
Bardzo się cieszę że się ubawiłeś, grunt to dobry humor;-) co do sufitu to nie wiem jak ma być montowany, nie znam się na tym od tego jest fachowiec w pytaniu chodziło mi o to na jaki koszt finansowy mniej więcej mam się przygotować czy będzie to w granicach 500 zł czy może powyżej 1000 zł tylko tyle;-) Pozdrawiam
wiadomo że nie trzeba wiedzieć jak go montować , itp.
ale szanowna pani mogłaby napisać coś o przedpokoju np:
ile ma metrów kwadratowych i czy jest w kształcie prostokąta czy am więcej kątów niż 4
bloki są różne i czasami przedpokój to jakiś dziwny "łamaniec" z wieloma kątami i wtedy cena rośnie
najłatwiej zrobić taki sufit w prostokątnym przedpokoju 2x3 :-)
ale szanowna pani mogłaby napisać coś o przedpokoju np:
ile ma metrów kwadratowych i czy jest w kształcie prostokąta czy am więcej kątów niż 4
bloki są różne i czasami przedpokój to jakiś dziwny "łamaniec" z wieloma kątami i wtedy cena rośnie
najłatwiej zrobić taki sufit w prostokątnym przedpokoju 2x3 :-)