Widok

podziękowania dla gości

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie robilyscie?macie jakies wzorki i instrukcje;)
z jakiego materialu co tam sie daje do srodka?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.allegro.pl/item811386979_czekoladki_ze_zdjeciem_100_szt_certyfikat.html
link do czekoladek.
image
koszt czekoladek (nie czekoladopodobnych tworó:) waha się miedzy 4 a 8zł za sztukę.
u nas były czekoladki- ale nie ze zdjęciami- pięknie zapakowane, ze złotymi wstązkami....
i co? nawet nie wiem czy wszyscy goście je zauważyli...
ile takie czekoladki kosztuja??
ja bede zamawiala z allegro czekoladki z naszym zdjeciem,a na odwrocie kilka slow podziekowania z przybycia.
no ale podziekowania w formie zawieszek do bagazu czy ramki to jednak troche wydatek jest, a takie jabluszko jest i oryginalne i tanie:)
ja bylam na wielu weselach gdzie byly prezenciki dla dosci (bardzo to popularne na zachodzie) i powiem szczerze, ze wiekszosc poszlo do kosza. 2 rzeczy ktore zachowalam, to:

1. Zawieszka do bagazu - bardzo praktyczny zwlaszcza ze ja bardzo duzo podrozuje
Cos takiego:
image

2. Na jednym z wesel zamiast winietek byly sliczne ramki, na ktorych byly nasze imiona. W ta ramke potem trafilo nasze zdjecie... Cos takiego:

image
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Eeeee......moim zdaniem, jak ktos chce sie bawic w prezenciki dla gosci, to niech to juz lepiej beda czekoladki. To sie przynajmniej zje, a efekt wizualny chyba porownywalny z aniolkiem czy slonikiem, z ktorym poznie nie wiadomo co zrobic :/ No, chyba ze ktos kolekcjonuje takie kurzolapki, ale to raczej nie bedzie wiekszosc gosci.
Ja bym sobie zachowala na pamiatke np zdjecie pary mlodej, jakbym dostala, a takie pierdolki to raczej sie predzej czy poznie wyrzuca.
Szerze? Jakbym byla gosciem i cos takiego dostala to od razu poszlo by do kosza. Jak zreszta wiekszosci tych prezencikow... No ale to moje zdanie...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm

Do ASINEK

Wiem, że to stary wątek, ale mże jeszcze tu zaglądasz:) Czy mogłabym prosić Cię o przesłanie na maila tego szablonu na pudełeczka?
Mój mail mloda831@wp.pl
Dziewczyny, a co myślicie o takich aniołkach. Bardzo mi się podobają i w dodatku nie są drogie. Jeden kosztuje 1zł, jest ozdobnie zapakowany i można do niego dołączyć liścik z podziękowaniami. Myślę, że będzie to miła pamiątka dla gości.

image

Dla zainteresowanych podaję adres internetowy. Tam są wszystkie szczegóły.

http://trojmiasto.szerlok.pl/uslugi/slub_wesele/oferta/podziekowania-dla-gosci-slub-chrzest-komunia_4141634342776f30/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja sie nie zastanawiałam nad podziekowaniami...ślub mam w sierpniu wiec mam jeszcze troche czasu....może faktycznie cos przygotuje
Ja poprosze szablony pudełeczek i winietek.
Z góry dziekuję.

ewelina.langner@gmail.com

Dori czy ja bym mogła prosić na maila szablony pudełeczek i winietek?
Z góry dziekuję!

Ewelina

ewelina.langner@gmail.com
Ja już swoje wesele mam dawno za sobą i nie było takiej mody... A szkoda! Ale niedawno byłam na weselu u przyjaciółki i wszyscy goście dostali w ramach podziękowań i pamiątki małe książeczki z ładnie spisaną historią ich spotkania i miłości. Kilka stron, trochę zdjęć, a przy okazji wszystkie ciocie i babcie dowiadują się, kim jest ten "nowy" w rodzinie! Pewnie trochę musiało to kosztować, niestety, ale wrażenie - piorunujące! :-D Jakby któraś chciała, to mogę się dowiedzieć szczegółów, gdzie i jak to było robione... No i nie na forum oczywiście, tylko na maila, żeby reklamy tu nie robić! :-D
Dori, czy bylabys w stanie zrobić takie pudeleczko z takim ozdobnym wieczkiem? Dokładnie taką samą ozdobą? :)

image

Ponieważ nasze wesele chcemy utrzymać w dość wesołym tonie, więc zaproszenia były humorystyczne, nagrody na oczepiny będą do śmiechu to i podziękowania chcieliśmy zrobić takie, by się goście uśmiechnęli, więc zamówiłam zasady weselne:

http://allegro.pl/item755598178_podziekowania_weselne_zasady_dla_gosci_zdjecie.html

:)
Ja również poprosze o szablony tych pudełeczek kasiorek555@wp.pl
a ja kupilam na allegro czekoladki z naszym zdjeciem data slubu i wierszykliem za zyczenia dziekujemy slodkosciami czestujemuy rozdawalismy je przy skladaniu zyczen przed kosciolem - goscie byli zachwyceni
Witam, ja również poproszę o te szablony. stokrotka24-1982@tlen.pl
do góry