Widok

pogoda

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewzceta wszystko pieknie idzie tylko ta pogoda taka beznadziejna ale mimo wszystko bedzie dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napewno wszystko sie uda - trzymam kciuki. Powodzenia!!!!!!!!!!!!
napewno będzie dobrze, ale z tą pogoda to straszna kicha, choc z drugiej strony jest ok, bo bynajmniej nie jest upalnie, a goście wolą jak jest zimno a nie gorąco, choc ten deszcz to nie jest potrzebny, a taka ulew już w ogóle
a ja sobie bardzo pogode chwale :)))

Slub mialam na 15:00 i do samego konca nie bylismy pewni czy plener sie odbedzie - na szczescie o 16:30 moglismy jechac do Orlowa i bylo super - slonce nie swiecilo nam w oczy (niesamowity plus) i upalnie tez nie bylo. Mielismy piec minut drobniutkiej mzawki i tez wtedy troche pan fotograf popstrykal.

Reasumujac - uwazam ze wczorajsza pogoda byla dobra - lepsza niz upal.
Anjja - mam nadzieje ze i Ty jestem takiego zdania ;)))

[img]image[/img]

a co ty tu robisz nie masz poprawin, o godzinie 17.00 odpowiadzasz, a co nudzi ci się tuż po ślubie
Monika1-zauważyłam, ze jestes naprawde bardzo czepialska!!! czytam Twoje wypowiedzi od dosc dawna....i w kazdej prawie znajduje nutkę zlosliwosci!!! dziewczyno-wyluzuj! niech sobie Olga pisze tu nawet w czasie nocy poslubnej:) widocznie tyle w niej szczescia:))) a Ty od razu z nudzeniem sie "wyskakujesz" ranyyyyyyy!!!!!
nie wiem co w tym złośliwego, poprostu dziwię się że nniektóre osoby są tak uzależnione od tego forum, że w dzień po ślubie zamiast bawic sie lub wypoczywac lub cieszyc się swą radością z mężem siedzą na kompie i wypisują jaka to u nich była pogoda i że super się bawili
życzę jej wszytskie najlepszego, ale dziwię się trochę temu, że w neidzielę o 17..00 ma czas na takie bzdury według mnie
Jesooooooo, jak są tu bzdury to do widzenia tobie.........
Różnych rzeczy się Moniko czepiasz, ale żeby mówic komuś co ma robić to już przesada.... Czy to twoja sprawa co Olga robi dzień po weselu? A nie przyszło ci do głowy, że może nie ma poprawin??? Daj sobie luzu dziewczyno i nie zapominaj, że to forum dla NARZECZONYCH...
o nie zgodzę się z tym, większośc z nas to chyba jednak mężatki, ale nie o to chodzi, poza tym nie wiem skąd ci sie to wzięło, że mówię jej co ma robic nic takiego nie powiedziałam anio nie napisałam, ale napisałam że ja to bym miałą inne zajęcie w niedzielę po weselu, ale jeżeli ona ma czas na pisanie to ok, ja bym nie miała, a zresztą nawet by mi się nie chciało
włączyć komputer na 5 minut i sprawdzić, czy dostało się np. ważnego mejla to nie problem. Przy okazji można zajrzeć na forum -i chyba to nie grzech? W zasadzie nie powinno Cię obchodzić dlaczego ktoś korzysta teraz a nie kiedy indziej?
Moim zdaniem mogłaś sobie tą uwagę darować -choćby przez grzeczność.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Hej Olga!

Pogoda była super !!! Co prawda baliśmy się, że jak będziemy wychodzić z kościoła to będzie padać, ale już w trakcie mszy wyszło słonko i tak juz zostało :))) I najważniejsze, że nie było za gorąco !!! Lepszej pogody nie mogliśmy sobie wymarzyć :)))

Wiza mówiła mi, że macie plener i że boicie się o pogodę, ale fajnie że wszystko dobrze się poukładało i aura pozwoliła Wam na zdjęcia.

Pozdrówki
monika - do Twojej wiadomosci - NIE MIALAM POPRAWIN (nie kazdy musi miec, prawda?). A to, ze akurat na moment siadlam do komputera i wskoczylam na forum to jak juz ktos zauwazyl tylko i wylacznie moja sprawa.
Pozdrawiam.

[img]image[/img]

olga :) nic sie nie przejmuj moniką..oan zawsze sie czepia i nic jej sie nie poddoba.. wkurza wszystkich tym czpianiem.i chyba nie moze zrosumiec ze nie kazdy chce lub nie kazdy moze miec poprawiny...co za babsko!!!
oczywiście, ze nie każdy musi miec poprawiny, rozumiem to dziwiłam się trylko, ze masz czas, wam to nic normalnie nie można napisac bo od razu się wkurzacie, wy to nerwowe jesteście
"........a co nudzi ci się tuż po ślubie " !!!! to ma byc grzeczne????? przeciez to bylo ewidentnie chamskie!!!!!
chyba trochę przesadzasz, nie uważasz, co w tym tak chamskiego?
nie uwazam i koncze z Toba rozmowe! pa
Nie przesadzaj - mieliśmy 23.07 fotki w plenerze - popadało - ale wszystkie ujęcia jakie chcieliśmy to zrobiliśmy - a i tak najlepsze są te pod parasolami w strugach deszczu ;)
Rany Boskie dziewczyny - koniec watku, dobra?
wazne ze pogoda byla ok ;) Z tym, ze faktycznie jesli ktos mial plener przed slubem to deszczu mial sporo...
Ale mysle ze tak czy siak wszyscy sa zadowoleni :))))

[img]image[/img]

do góry