Widok

polecacie? Dariusz Baj, Magdalena Młodzianowskam, Ewa Paszkiewicz, Włodzimierz Salwach

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam lekarza do prowadzenia ciąży, najbliżej mi do Swissmedu w Pruszczu Gd., przyjmują tam w/w lekarze, nie znam żadnego, więc proszę o pomoc i opinie na ich temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
opinie można poczytać na http://www.znanylekarz.pl/
Baja do prowadzenia ciąży zdecydowanie nie polecam. Zwinęłam się od niego w 6-tym miesiącu, zdecydowanie za późno.
Salwach nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiola , gratulacje :)
ja osobiście Salwacha też nie polecam - generalnie nic strasznego nie zawinił, ale jest mało kontaktowy i trzeba go o wszystko wypytywać. szybko go zmieniłam
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki rabitka
chyba jednak trzeba będzie jeździć do Gdańska, myślałam o dr Królikowskiej-Kobierskiej i dr Szulc, bo widzę że w Pruszczu nie ma żadnego wyboru
chodziłam dotąd do dr Makowskiej do LuxMedu i byłam zadowolona, ale od maja już tam pracować nie będzie. Za daleko mi jeżdzić do jej prywatnego gabinetu więc pora znaleźć lekarza gdzieś bliżej
Królikowska-Kobierska prowadziła moją ciążę, kiedy pracowała w Medicover (rok temu). Rewelacyjna babka, kontaktowa, delikatna przy badaniach. Naprawdę polecam. Jeśli mówisz o dr Szulc jako o facecie (bo jego żona też jest gin), to hm.. kłoda drewna ma większą ekspresję ;) Przez 15(!) minut robił usg, nie odzywając się ani razu.
zachęcona Waszymi opiniami umówiłam się do dr Królikowskiej-Kobierskiej, zobaczę czy mi przypasuje
nie polecam salwacha, nie nie nie....!
A ja polecam Salwacha. Jest bardzo delikatny, na badaniu wszystko mi tłumaczył co i jak. Także nie mam zastrzeżeń.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry