Widok
polecam foto i viwedo
Jesli szukacie kogos, kto uwieczni was slub w niepowtzrzalny sposob to proponuje napisac do pmotek@wp.pl.
Pieknie zmontowany film, wyciskajacy lzy w momentach, w ktorych powinien,
dynamiczny, nienudny i niesztampowy. Ceny za nagranie zaczynaja sie od
1200zl. Fotki w dobrym guscie, bez zbednych usztywnien.
Polecam
amo
Pieknie zmontowany film, wyciskajacy lzy w momentach, w ktorych powinien,
dynamiczny, nienudny i niesztampowy. Ceny za nagranie zaczynaja sie od
1200zl. Fotki w dobrym guscie, bez zbednych usztywnien.
Polecam
amo
> Pieknie zmontowany film, wyciskajacy lzy w momentach, w ktorych
> powinien,
> dynamiczny, nienudny i niesztampowy. Ceny za nagranie zaczynaja
> sie od
> 1200zl. Fotki w dobrym guscie, bez zbednych usztywnien.
> Polecam
I gdzie ta rewelacja?? Jak dla mnie gdzieś w okolicach dobrego standardu - chyba że wymagam zbyt wiele. Widzialem z narzeczoną kilkanaście materiałów i ten się lansował gdzieś w okolicy środka. A żeby było ciekawiej to nie zawsze jakość idzie w parze z ceną. Przestrzegam - napierw sprawdźcie kilka firm a później wybierajcie. My się zdecydowaliśmy na inną firmę.
M.
> powinien,
> dynamiczny, nienudny i niesztampowy. Ceny za nagranie zaczynaja
> sie od
> 1200zl. Fotki w dobrym guscie, bez zbednych usztywnien.
> Polecam
I gdzie ta rewelacja?? Jak dla mnie gdzieś w okolicach dobrego standardu - chyba że wymagam zbyt wiele. Widzialem z narzeczoną kilkanaście materiałów i ten się lansował gdzieś w okolicy środka. A żeby było ciekawiej to nie zawsze jakość idzie w parze z ceną. Przestrzegam - napierw sprawdźcie kilka firm a później wybierajcie. My się zdecydowaliśmy na inną firmę.
M.
mama napisała:
> Jestes pewien, ze widziales ten film? Ciekawe jak wyglada ten,
> na ktory sie zdecydowales? Moze film pochodzoacy z Twojej
> firmy, co?
Ja widzę że tu wszyscy mają manię prowadzenia firm przez osoby wypowiadające się na forum. Sugestia - wszyscy wypowiadajcy się to naciągacze przowadzący firmy. Idąc tym tokiem rozumowania reklamujesz Swoją firmę.
Ludzie OPAMIĘTAJCIE SIĘ. Jeżeli nie chce Ci się ruszyć żeby pooglądać co oferuje ktoś inny i zachwycasz się pierwszym materiałem to Twoja sprawa. Mnie zależało na jakości oraz na JAKOŚCI i jeszcze raz JAKOŚCI. Mój wybór to moja sprawa - Twój - to Twoja. Tylko dlaczego próbujesz wcisnąć mi coś co akurat mnie się nie spodobało ??
Jednakże jak zanzaczyłem wcześniej MÓJ wybór to moja sprawa. To co dla mnie jest standardem dla Ciebie może być SZCZYTEM JAKOŚCI WYKONANIA. Dlatego kończąć tę nieco przydługą wypowiedź powtórzę się - LUDZIE NIE DAJCIE SOBIE WCISKAĆ CIEMNOTY - SPRAWDZAJCIE WYKONAWCÓW, to że kogoś się zachwala nie znaczy że kto inny nie robi tego lepiej.
A tak z innej beczki "Czego oczy nie widzą, tego ....................." - "Szukajcie a znajdziecie" to co Wam będzie odpowiadało.
Pozdrowienia dla wszystkich szukających dobrego materiału oraz PSEUDO KLIENTÓW KTÓRZY SIĘ WYPOWIADAJĄ.
> Jestes pewien, ze widziales ten film? Ciekawe jak wyglada ten,
> na ktory sie zdecydowales? Moze film pochodzoacy z Twojej
> firmy, co?
Ja widzę że tu wszyscy mają manię prowadzenia firm przez osoby wypowiadające się na forum. Sugestia - wszyscy wypowiadajcy się to naciągacze przowadzący firmy. Idąc tym tokiem rozumowania reklamujesz Swoją firmę.
Ludzie OPAMIĘTAJCIE SIĘ. Jeżeli nie chce Ci się ruszyć żeby pooglądać co oferuje ktoś inny i zachwycasz się pierwszym materiałem to Twoja sprawa. Mnie zależało na jakości oraz na JAKOŚCI i jeszcze raz JAKOŚCI. Mój wybór to moja sprawa - Twój - to Twoja. Tylko dlaczego próbujesz wcisnąć mi coś co akurat mnie się nie spodobało ??
Jednakże jak zanzaczyłem wcześniej MÓJ wybór to moja sprawa. To co dla mnie jest standardem dla Ciebie może być SZCZYTEM JAKOŚCI WYKONANIA. Dlatego kończąć tę nieco przydługą wypowiedź powtórzę się - LUDZIE NIE DAJCIE SOBIE WCISKAĆ CIEMNOTY - SPRAWDZAJCIE WYKONAWCÓW, to że kogoś się zachwala nie znaczy że kto inny nie robi tego lepiej.
A tak z innej beczki "Czego oczy nie widzą, tego ....................." - "Szukajcie a znajdziecie" to co Wam będzie odpowiadało.
Pozdrowienia dla wszystkich szukających dobrego materiału oraz PSEUDO KLIENTÓW KTÓRZY SIĘ WYPOWIADAJĄ.
> Ja widzę że tu wszyscy mają manię prowadzenia firm przez osoby
> wypowiadające się na forum. Sugestia - wszyscy wypowiadajcy się
> to naciągacze przowadzący firmy. Idąc tym tokiem rozumowania
> reklamujesz Swoją firmę.
Szanowny Panie, nie zauwazylam w swoim pierwszym poscie czegos co wskazywaloby na fakt, ze jestem klientem a nie wlascicielem.
> Jednakże jak zanzaczyłem wcześniej MÓJ wybór to moja sprawa. To
> co dla mnie jest standardem dla Ciebie może być SZCZYTEM
> JAKOŚCI WYKONANIA.
I tu wlasnie doskonale okazuje sie kto tu probuje wyciagac kogos na manowce, bo jeszcze raz zaznaczam, ze NIE WIDZIAL Pan tego nagrania.
> A tak z innej beczki "Czego oczy nie widzą, tego
> ....................." - "Szukajcie a znajdziecie" to co Wam
> będzie odpowiadało.
Dlatego wszyscy chetni otzrymuja bezplatnie i bez zadnych zobowiazan DVD lub kasete do obejrzenia we wlasnym domu i znaczna wiekszosc decyduje sie nas zatrudnic.
Klaniam sie i jeszcze raz polecam
amo
Aniu,
wcale nie dziwne, po prostu na wiekszosci forow wystepuje jako amo, ale na niektorych ten nick byl juz zajety i tam jestem mama. To dlatego raz sie pomylilam. Zreszt ja przynajmniej podaje swoj adres email, a Marcinek i Ty mozecir byc kimkolwiek - nawet ta sama osoba.
amo
Swoja droga, bardzo ciekawe co jeszcze napiszesz - cie
wcale nie dziwne, po prostu na wiekszosci forow wystepuje jako amo, ale na niektorych ten nick byl juz zajety i tam jestem mama. To dlatego raz sie pomylilam. Zreszt ja przynajmniej podaje swoj adres email, a Marcinek i Ty mozecir byc kimkolwiek - nawet ta sama osoba.
amo
Swoja droga, bardzo ciekawe co jeszcze napiszesz - cie
Uważajcie owa podszywająca się za każda wypowiedzią pod kogoś innego MAMA czyli XL czyli AMO to jakaś głupia naciągaczka i kretynka gdyż mysli że można ludziom byle kit wcisnąć. Ciekawe dlaczego ciągle sama krytykuje i chwali swoją firmę - brak zleceń - kompleks niższości - olejmy ten wątek niech spadnie w NIEBYT.
Widziałem film z wesela i musze powiedzieć że niestety różni się od pokazówki - "niestety" bo pokazówka wygląda znacznie lepiej niż gotowy film. Tak więc drodzy "zainteresowani" weźcie poprawkę na to co widzicie.
A poza konkursem to mogę powiedzieć że widziałem lepsze materiały robione chociażby przez kolegów amatorów.
A poza konkursem to mogę powiedzieć że widziałem lepsze materiały robione chociażby przez kolegów amatorów.
Justyna napisał(a):
> Widze ostroą walkę pomiędzy pośrednikiem - a właściwie
> właścicielem firmy który posługuje się kilkoma adresami e-mail
> i przeciwnikiem "pseudopolecania".
> Uważam że to co zrobił filmart na formum jest uczicwsze - on
> zaoferował własne usługi nie podszywając się pod klienta.
Ja też sprzedaję usługi w tej branży - kidyś się reklamowałem na forum ,
i doszedłem do wniosku, że nie warto , bo wszyscy - wszystko krytykują a sami nie mają nic do zaoferowania .
I między innymi robią sobie jaja na forum tworzą wojnę między ludźmi,któży chcą zarobić . Pozdrawiam
> Widze ostroą walkę pomiędzy pośrednikiem - a właściwie
> właścicielem firmy który posługuje się kilkoma adresami e-mail
> i przeciwnikiem "pseudopolecania".
> Uważam że to co zrobił filmart na formum jest uczicwsze - on
> zaoferował własne usługi nie podszywając się pod klienta.
Ja też sprzedaję usługi w tej branży - kidyś się reklamowałem na forum ,
i doszedłem do wniosku, że nie warto , bo wszyscy - wszystko krytykują a sami nie mają nic do zaoferowania .
I między innymi robią sobie jaja na forum tworzą wojnę między ludźmi,któży chcą zarobić . Pozdrawiam
AMMO Nie przejmuj się wypowiedziami takimi Zareklamowałeś swoją firmę i chwała Ci za to, zawsze się znajdzie osoba która wstała lewą nogą i nie ma pomysłu na zorganizowanie sobie dnia.
Jedynie mogę napisać że powstaje profesjonalny portal weselny razem z forum na którym jedna i ta sama osoba nie będzie się wypowiadać pod różnymi nickami ...
Jedynie mogę napisać że powstaje profesjonalny portal weselny razem z forum na którym jedna i ta sama osoba nie będzie się wypowiadać pod różnymi nickami ...