Widok

polecam kosmetyczke!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od ok roku chodze do kosmetyczki w gdyni na osiedlu fikakowo.
mam cere z problemami, a tam pani bez duszenia, ciaskania i innych super bolesnych czynnosci mam piekna cere.
oczywiscie na efekty trzeba poczekac ok 2 dni. ale chyba warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
musztarada , gdzie na fikakowie jest ten salon?

Pozdrawiam
Ola

i jakie ma ceby za oczyszczanie??

No właśnie, gdzie dokładnie? Miałabym dwa kroczki :)

nie chwal .... przed zachodem slonca

po wtorkowej wizycie jestem wyjatkowo niezadowolona. wlasciwie nie zauwazylam roznicy - przed i po.
dzwonilam do kosmetyczki z reklamacja. a ona nic. ze moge sie umowic na nastepna wizyte!!

a przeciez jestem stala klientka. wiec powinna mnie potraktowac calkiem inaczej. tym bardziej, ze wie ze zaczelam teraz intensywna pielegnacje przed slubem

ceny nie sa male. 150 zl za wizyte. w tym oczyszczanie i zabiegi nawilzajace + masaz

calosc trwa ok 2 - 2.5 h

oczywiscie nastepna wizyta kosztuje troche mniej. ja musze chodzic niestety 1 w miesiacu - wiec bardzo czesto. ale co sie nie robi dla urody :)

w poniedzialek mam znowu zadzwonic i powiedziec czy cos sie zmienilo na twarzy. jesli wszystko rozwiaze sie po mojej mysli podam namiary, jesli nie - slowa wiecej nie napisze o tej Pani :)
w gdyni polecam panią gabrysię w salonie primavera na 10-ltego lutego.
prowadzi mi twarz od kilku lat i nie mam żadnych problemów. czyszczenie z masażami i algami ok 150 zł, następnego dnia już nic nie widać.
ja chodze na oczyszczanie bez żadnej mechanicznej interwencji na twarzy - duszenie, igly i takie tam
mam wyjatkowo wrazliwa cere, wiec zawsze zostaja mi slady po takich zabiegach. a zanim "wyladowalam" u pani na fikakowie szukalam kosmetyczki dluuuugo. bylam u kilku wiec mam porownanie.

i gdyby nie ta wizyta. bylabym bardzo zadowolona. ale teraz czas pokaże

tu 3 minuty po wizycie juz sie wyglada rewelacyjnie. zero sladow. zaczerwienien. cera jest rewelacyjnie nawilzona i taka rozswietlona...
Kurcze jak to jest możliwe? Ja byłam w autoryzowanym salonie Thalgo, miałam już razy nakładane algi i raz buzia była czyszczona i nadal wyglądam źle. Do ślubu zostało niecałe 40 dni i strasznie się tym martwię. Podobno mam twardą cerę i ciężko te zaskórniki wydostać, więc mialam nakladane algi. Teraz się okazuje ze Pani nie może mnie przyjać aż do 1 wrzesnia, bo ma terminy pozajmowane. Co ja mam robić? Czy jest jakiś sposób by wyglądać dobrze i to w krótkim czasie?

mikrodermabrazja.
dosc duzo na ten temat czytalam. bylam tez w salonie gdzie zabieg ten jest wykonywany i jak tylko minie lato wybiore sie na takie cos.

nie ma przeciwwskazan. a buzia ponoc wyglada super. niestety potrzebna jest seria zabiegow min 3-4. a jeden kosztuje ok 120-150zl.

przebarwienia, wszystkiego rodzaju zanieczyszczenia sa scierane z twarzy za pomoca glowicy z diamentem. a po wizycie nie ma brzydkich sladow na twarzy.

od wrzesnia mozna sie zapisac. po wizycie zadnego slonca i solarium!!
moze warto sie poswiecic?

jedna wizyta u kosmtyczki z reguly nic nie znaczy. po 2 wizycie najczesciej widac efekty.
I trzeba chodzic systematycznie.

a algi... no coz na mnie tez nie dzialaja. potrzeba mi cos silniejszego np kwasy owocowe.
tak, kwasy owocowe na pewno zniwelują wybarwienia, natomiast nie można ich stosować latem, więc to odpada. Natomiast mikrodermobrazja (dobrze napisałam?:)) czy na to nie jest już za późno?

tak wiec:
kwasy - to sa jakies inne niz te uzywane do przebarwien. przyznaje ze sie na tym dokladnie nie znam. napisalam kwasy owocowe- ale nie wiem o jakim stezeniu. a to wazne. ja chodze na oczyszczanie nawet w lato (tydzien temu np) i wszystko jest ok.

a mikrodermabrazja - to juz nie powiem dokladnie. nie bylam, nie testowalam na sobie - wiec nie wiem :)

trzeba skontaktowac sie z kosmetyczka. jak znajde numer to napisze.
zabiegi wykonuje sie z czestotliwoscia 2-3 tyg. jak dzis zaczniesz to moze jakies efekty beda?

trzeba dogadac sie z kosmetyczka
mikrodermabrazja -

studio urody bell - anna litwin
gdynia, ul. chylonska 159
tel - 664 00 58

W salonie mozna tez zafundowac sobie m.in. pedicure z malowaniem (francuski) - 50zl

a efekty - mieciutkie i piekne stopki :)
Dziękuję:)

jesli sie zdecydujesz daj mi znac !
przetestuje na tobie te zabiegi :)
Dobrze, zbadam rynek i jeżeli sie zdecyduje, dam Ci znac:)

mikrodermoabrazja...cudowny wynalazek...paszcza gładziutka jak pupcia niemowlaczka ;) ale po tym zabiegu tez na slońce raczej nie wolno wychodzić , no i może się skóra łuszczyć

no wlasnie. raczej na slonce nie wychodzic.
a czy mozesz cos wiecej napisac? ile dni omijac slonce, oraz po ilu wizytach widac efekty - czestotliwosc i takie tam - co ci sie przypomni
to zależy od cery, mi wystarczyło pójść dwa razy w odstępie tygodnia

zabieg sam w sobie nie jest przyjemny, to takie dziwne uczucie wciągania, jakby Ci jeździli odkurzaczem po paszczy ;)

ja akurat robiłam na początku lata ale tak się złozyło że pogoda była paskudna i słońca nie było

wiper a jak szybko wyglądałaś po tym zabiegu ładnie, kiedy skóra przestała się łuszczyć. Nie wiem czy przed ślubem powinnam się na to decydować...

Nie wiem jak wiper, ale mi zaczerwienienie zniknęło po pół godzinie, a skóra wcale sie nie łuszczyła - za to była gładka jak pupcia niemowlaczka :) Polecam mikrodermabrazję :)

do góry