Widok

polecam zespół CORTMAN

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem już po slubie i zespół, który grał u nas na weselu jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!
Zespół składa się z 3 osob jest naprawdę swietny potrafia rozbawić i rozruszć do tańca nawet najbardziej smętne towarzystwo. Chętnie podam namiary na ten zespół . Naprawde warto zainwestować w udana zabawe na weselu a ceny sa przyzwoite. Jesli chce ktos namiary to proszę o kontakt napewno przeslę. Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym prosila namiary na @:) z gory dzieki:) aha i napisz mi skad sa i mniej wiecej ile biora, najlepszego na nowej drodze zycia:)
tez bym prosiła o przeslanie wiadomosci na poczte:)

w sprawie zespołu zespól składa sie z 3 osób 2 mężczyzn i 1 kobieta, która ma bardzo ładnhy głos. Ceny mają przecietne w granicach 1500 zł, ale najlepiej skontaktować sie z nimi osobiście. Oto namiary 0501 134 873 lub 0509 617 249
Pozdrawiam
Jestem właśnie na etapie poszukiwań zespołu więc też poproszę o namiar na ten zespół. W może jakiś inny ktoś jeszcze poleca?? Cenna jest każda uwaga.

Z góry dzieki :)
My będziemy mieli zespół który osobiście mieliśmy okazję posłuchać na i innym weselu i bardzo nam się spodobał. Mogę powiedzieć że jak na razie najlepszy z tego co widzieliśmy i znależliśmy w sieci. Zainteresowanym mogę dać namiary na maila.
Bardzo bym prosila o namiary na maila.
Dzieki.
Soltera

Soltera_23@o2.pl
Ja również poproszę namiar (za_krecona@wp.pl).

Do tej pory jak dzwoniłam do tych polecanych na forum to już wszyscy zajęci a termin mam dopiero 2 września 2006. Zaczynam powoli sie już martwić więc proszę wszystkie forumki, jeżeli znacie jakiś dobre zespoły to podzielcie się wrażeniami :)
moge tez prosic namiary/

ja tez proszę na maila kontakt i cenę za usługę!

z góry dziekuje
Kochane dziewczyny,
bardzo poprosze o informacje dotyczace zespolow, bo jestem "poszukiwacza".
Ja też bardzo prosze.

orlik.a@poczta.gazeta.pl
do góry