Widok

polećcie jakąs nianię...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ponieważ Szanowny Pan Admin mój wątek o poszukiwaniu niani zablokował, teraz nie łamiąc regulaminu, proszę Was dziewczyny o polecenie mi niani. Może macie wśród znajomych albo u Was przacowała jakaś miła pani która zajęłaby się moim synkiem u mnie w domu (Gdynia-Dąbrowa) od kwietnia, kiedy wrócę do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli macie jakąś zaufaną osobę to bardzo proszę o namiary. Poszukuję opieki nad 16 miesięcznym synkiem u nas w domu- Gdańsk osiedle Świętokrzyskie. Narazie dorywczo na parę godzin w tygodniu by przyzwyczaić synka i siebie ;P od połowy kwietnia na stałe 8-9h od poniedziałku do piątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja sie chetnie zaopiekuje dzieciaczkami
Jestem z Rumi
Witam,
właśnie szukamy kogoś do naszej 3 letniej córci, niestety nie jest łatwo znaleźć zaufaną osobę. Czy naprawdę dojazd nie robi tej Pani problemu?
Co prawda mieszkamy w okolicy siedlec.
Proszę o namiar do tej Pani na maila

aniawarakom@wp.pl
Moja 20 letnia kuzynka poszukuje pracy,w zeszłym roku skończyła Liceum Socjalne,więc kursy pierwszej pomocy ma opanowane,posiada aktualną książeczkę SANEPID jest dyspozycyjna od zaraz,ma doświadczenie w opiece nad małymi dziećmi,mieszka w Gdyni Grabówku ale dojazd to nie problem,gdyż kursują obecnie autobusy jeżdżące obwodnicą. Niepaląca,uczciwa zainteresowane osoby proszę o kontakt ze mną-przekaże dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Risika

A gdzie Pani mieszka?Bo ja wlasnie tez szukam pracy jako opiekunka a do towarzystwa mam corcie 3,5 roczku:)
Niestety nie jestem zmotoryzowana wiec opieka wchodzilaby tylko u mnie na Osowej:)
Rudziaczek,

ja też mieszkam na Dąbrowie i tak sobie pomyślałam że może warto byłoby umieścić ogłoszenie na słupach koło stawku lub w pobliżu kościoła - tam chodzi sporo osób - w tym jak zapewne wiesz inne nianie które z takiego czy innego powodu muszą zmienić pracodawcę. Widziałam też tablicę ogłoszeń w Biedronce o ile dobrze pamiętam.
ja dostaje po 8 zlotych na godzine, pracujac po 8 godzin wychodzi 64 zlote dziennie mnozac to razy 5 dni daje 350 tygodniowo :) ale czesto sie zdaza, ze pracuje po 10 a nawet 11 godzin i rowniez w soboty i niedziele. Oprocz opieki nad dzieckiem, rowniez sprzatam, piore, gotuje obiady mimo iz nie nalezy to do zakresu moich obowiazkow :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba musiala Pani pomylic mnie z jakas inna osoba:)Pozdrawiam.Anna
A czy opiekunka jest zmotoryzowana i mogłaby ewentualnie dojeżdżać gdzieś dalej?
Witam,
Poszukuję niani do Sopotu. Dziewczynka 8 msc, szukamy kogoś na dłużej, preferujemy osoby z ustabilizowaną sytuacją życiową, dyspozycyjnej poniedziałek - piątek w godz. 8 -15/16 , sporadycznie w wieczory, weekendy.
tel. 601 212 042
dziewczyny a ile powinna wziaść taka niania gdyby pracowala 5dni w tygodniu powiedzmy przez 8godzin dziennie?
jakie sa stawki?
Moja mama od wielu lat opiekuje się dziećmi w swoim domu. Teraz ma 2, 5 letnią dziewczynkę/ do września/ . Chętnie zajmie się drugim dzieckim. Zazwyczaj miała dwoje Wszystkie dzieci mówią do niej babciu , mój ojciec jest dziadkiem , ja ciocią ,czyli warunki rodzinne /mozna też porozmawiac z poprzednimi rodzicami w kwestii referencji /. Mieszkamy w okolicach AWf w Oliwie . Moje namiary : a.wielgus@ onet.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaopiekuję się dzieckiem od września 2011r. na terenie Gdańska.

W chwili obecnej pracuję jako opiekunka dziecięca - sprawuję opiekę od 1,5 roku na 5 letnią dziewczynką.

Moja obecna praca będzie trwała do sierpnia bieżącego roku.

Od września bardzo chętnie zaopiekowałabym się Państwa dzieckiem.

Jestem osobą przede wszystkim lubiącą dzieci,odpowiedzialną, troskliwą,cierpliwą,wesołą z poczuciem humoru,mam podejście do dziecka,posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi (zanim podjęłam obecną pracę miałam przyjemność opiekować się dziećmi członków mojej rodziny).

Jestem osobą godną zaufania, nie palącą, innych nałogów również brak, brak problemów z prawem.

Od września w trybie zaocznym rozpoczynam naukę na kierunku OPIEKUNKA DZIECIĘCA.

Jeśli byliby Państwo,zainteresowani kandydaturą mojej osoby na opiekunkę swojego dziecka - bardzo proszę o kontakt.

pomorskie_trojmiasto@tlen.pl
ja poszukuję niani dorywczo, sporadycznie np. czasami na sobotę w ciągu dnia lub wieczorami (6-7h) do dwójki dzieci w wieku 6 lat, dzieci grzeczne, radosne, chętne do współpracy :) mieszkamy w Baninie w domku z ogródkiem; najlepiej żeby Pani opiekunka była z tych okolic i nie miała większego problemu z dojazdem do Banina; może ktoś może polecić kogoś do opieki, najważnejsze żeby niania była ciepła, serdeczna, szczerze i sumiennie podchodząca do opieki, nie musi mieć doświadczenia zawodowego w tym zakresie ale powinna mieć zwyczają rodzicielską wiedzę :) dla zainteresowanych kontakt ze mną: anepol@tlen.pl
Obecnie pracuje jako opiekunka ale niestety zmuszona jestem przerwac wspolprace ze wzgledu na brak plynnosci finansowej... Dlatego tez chetnie zajme sie dzieckiem badz dziecmi, zarowno u siebie jak i u klientki w domu. Mozliwosc pracy w nietypowych godzinach jak rowniez w nocy.Jestem bardzo elastyczna i moge dostosowac sie kazdych warunkow. Pruszcz gdanski i okolice oraz gdansk. Serdecznie zapraszam do wspolpracy Magda_kamon@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem na emeryturze odchowałam swoje wnuki chłopiec 6,dziewczynka 5 chodzą juz doprzedszkola i do szkoły chętnie zaopiekuję sie dzieckiem z okolic Żabianki,Przymorza ewtl.Oliwy interesuje mnie kwota 1000 za 5 dni w tygodniu
kontakt k.hryniewicka@wp.pl lub kom 507 31 31 86
KAROLINKA 29
jestem zainteresowany opieka pon piątek 7 30 15 30 maluch 7 miesięcy Nowy PORT lub mogę zawozić na zaspę jaka kwota Panią interesuje
pozdrawiam
łukasz
jestem zainteresowany opieka pon piątek 7 30 15 30 maluch 7 miesięcy jaka kwota Panią interesuje
pozdrawiam
łukasz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry