Widok

polećcie jakąs nianię...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ponieważ Szanowny Pan Admin mój wątek o poszukiwaniu niani zablokował, teraz nie łamiąc regulaminu, proszę Was dziewczyny o polecenie mi niani. Może macie wśród znajomych albo u Was przacowała jakaś miła pani która zajęłaby się moim synkiem u mnie w domu (Gdynia-Dąbrowa) od kwietnia, kiedy wrócę do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
szkoda, że Gdynia bo mam miłą panią, ale z Osowy, która szuka właśnie dziecka do opieki od marca, ale chyba do Gdyni by nie dojeżdżała, ale wiesz co zapytam a co tam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
rudziaczek widzę ten sam problem masz co ja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
niestety jednak za daleko - pytałam, ale jeśli ktoś potrzebuje z Osowy i okolic to podam namiary :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karolinka podaj namiary proszę,
a mama ze swoim szkrabem pasuje czy z góry odpada?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pasuje tylko trzeba rozwiązać jakoś problem spacerów:)
przepraszam ale muszę sprostować, "moja" pani podejmie się opieki nad dzieckiem z okolic Zaspy, Przymorza i Wrzeszcza - rudziaczek przepraszam, że tak wtrąciłam się w twój wątek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
spoko, nie ma sparwy, przynajmniej podbiłaś:)

a swoją drogą to chyba bliżej jest z Osowy na Dąbrowę niż do Wrzeszcza... ale nie moja sprawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem w jakim wieku masz maluszka (zakładam, że około 5-6 miesiecy), myślę, że na spacery to najlepiej wózek bliźniaczy (to jakoś bym załatwiła), ja akurat mieszkam w Gdyni przy bulwarze więc tutaj tereny spacerowe znam i pod tym względem jest super, ale mogłabym ewentualnie dojeżdżać do Was, jeśli jesteś zainteresowana to napisz mi więcej o maluszku i o warunkach (np.w jakich godzinach potrzebujesz niani) na maila bialakawa@interia.eu,a także kiedy miałabyś czas żebyśmy się mogły spotkać i poznać, odpiszę wieczorkiem,bo zmykam właśnie na spacer:)pozdr.
Michał ma 10 miesięcy, w kwietniu skończy roczek więc teoretycznie będzie już sam chodził choć pewnie to chodzenie nie będzie na tyle sprawne żeby przejść cały spacer
Ja szukam niani na Niedżwiednik, może ktoś zna?
Mogę polecić swoją opiekunkę, tyle że lokalizacja: KOWALE. Bo mój idzie do przedszkola
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Karolinka napisałam do Ciebie maila.
Witam jestem z Osowy i poprosze namiarY podaje maila kasiaola5@wp.pl
dzieki serdeczne
Ja polecam swoją nianię
mieszka na Siedlcach, ale do mnie na Przymorze dojeżdzała.
Jest bardzo ciepłą osoba, mój mały mówił do niej babciu :)

w razie zainteresowania podam namiary na maila

a2-b2@o2.pl
ja ym sie chetnie zaopiekowała dzieckiem jakims do Gdyni tez bym mogła dojechac. Mam własnego szkraba w kwietniu skonczy dwa lata wiec spacer moze spokojnie przejsc na nogach ewentualnie u mnie na rękach więc nie ma prolemu.
Rina a możesz coś więcej napisać o swojej naini?? może być na priv lub mejla
hej szukam fajnej niani z okolic przymorza tak od końca maja, jeśli możecie kogoś polecić będę wdzięczna
mój mail mkgrzybek@go2.pl
rina ja tez poprosze info o Twojej niani,najlepiej na maila madziarka40@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry