Widok

polećcie jakąs nianię...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ponieważ Szanowny Pan Admin mój wątek o poszukiwaniu niani zablokował, teraz nie łamiąc regulaminu, proszę Was dziewczyny o polecenie mi niani. Może macie wśród znajomych albo u Was przacowała jakaś miła pani która zajęłaby się moim synkiem u mnie w domu (Gdynia-Dąbrowa) od kwietnia, kiedy wrócę do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli macie jakąś zaufaną osobę to bardzo proszę o namiary. Poszukuję opieki nad 16 miesięcznym synkiem u nas w domu- Gdańsk osiedle Świętokrzyskie. Narazie dorywczo na parę godzin w tygodniu by przyzwyczaić synka i siebie ;P od połowy kwietnia na stałe 8-9h od poniedziałku do piątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja sie chetnie zaopiekuje dzieciaczkami
Jestem z Rumi
Witam,
właśnie szukamy kogoś do naszej 3 letniej córci, niestety nie jest łatwo znaleźć zaufaną osobę. Czy naprawdę dojazd nie robi tej Pani problemu?
Co prawda mieszkamy w okolicy siedlec.
Proszę o namiar do tej Pani na maila

aniawarakom@wp.pl
Moja 20 letnia kuzynka poszukuje pracy,w zeszłym roku skończyła Liceum Socjalne,więc kursy pierwszej pomocy ma opanowane,posiada aktualną książeczkę SANEPID jest dyspozycyjna od zaraz,ma doświadczenie w opiece nad małymi dziećmi,mieszka w Gdyni Grabówku ale dojazd to nie problem,gdyż kursują obecnie autobusy jeżdżące obwodnicą. Niepaląca,uczciwa zainteresowane osoby proszę o kontakt ze mną-przekaże dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Risika

A gdzie Pani mieszka?Bo ja wlasnie tez szukam pracy jako opiekunka a do towarzystwa mam corcie 3,5 roczku:)
Niestety nie jestem zmotoryzowana wiec opieka wchodzilaby tylko u mnie na Osowej:)
Rudziaczek,

ja też mieszkam na Dąbrowie i tak sobie pomyślałam że może warto byłoby umieścić ogłoszenie na słupach koło stawku lub w pobliżu kościoła - tam chodzi sporo osób - w tym jak zapewne wiesz inne nianie które z takiego czy innego powodu muszą zmienić pracodawcę. Widziałam też tablicę ogłoszeń w Biedronce o ile dobrze pamiętam.
ja dostaje po 8 zlotych na godzine, pracujac po 8 godzin wychodzi 64 zlote dziennie mnozac to razy 5 dni daje 350 tygodniowo :) ale czesto sie zdaza, ze pracuje po 10 a nawet 11 godzin i rowniez w soboty i niedziele. Oprocz opieki nad dzieckiem, rowniez sprzatam, piore, gotuje obiady mimo iz nie nalezy to do zakresu moich obowiazkow :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba musiala Pani pomylic mnie z jakas inna osoba:)Pozdrawiam.Anna
A czy opiekunka jest zmotoryzowana i mogłaby ewentualnie dojeżdżać gdzieś dalej?
Witam,
Poszukuję niani do Sopotu. Dziewczynka 8 msc, szukamy kogoś na dłużej, preferujemy osoby z ustabilizowaną sytuacją życiową, dyspozycyjnej poniedziałek - piątek w godz. 8 -15/16 , sporadycznie w wieczory, weekendy.
tel. 601 212 042
dziewczyny a ile powinna wziaść taka niania gdyby pracowala 5dni w tygodniu powiedzmy przez 8godzin dziennie?
jakie sa stawki?
Moja mama od wielu lat opiekuje się dziećmi w swoim domu. Teraz ma 2, 5 letnią dziewczynkę/ do września/ . Chętnie zajmie się drugim dzieckim. Zazwyczaj miała dwoje Wszystkie dzieci mówią do niej babciu , mój ojciec jest dziadkiem , ja ciocią ,czyli warunki rodzinne /mozna też porozmawiac z poprzednimi rodzicami w kwestii referencji /. Mieszkamy w okolicach AWf w Oliwie . Moje namiary : a.wielgus@ onet.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaopiekuję się dzieckiem od września 2011r. na terenie Gdańska.

W chwili obecnej pracuję jako opiekunka dziecięca - sprawuję opiekę od 1,5 roku na 5 letnią dziewczynką.

Moja obecna praca będzie trwała do sierpnia bieżącego roku.

Od września bardzo chętnie zaopiekowałabym się Państwa dzieckiem.

Jestem osobą przede wszystkim lubiącą dzieci,odpowiedzialną, troskliwą,cierpliwą,wesołą z poczuciem humoru,mam podejście do dziecka,posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi (zanim podjęłam obecną pracę miałam przyjemność opiekować się dziećmi członków mojej rodziny).

Jestem osobą godną zaufania, nie palącą, innych nałogów również brak, brak problemów z prawem.

Od września w trybie zaocznym rozpoczynam naukę na kierunku OPIEKUNKA DZIECIĘCA.

Jeśli byliby Państwo,zainteresowani kandydaturą mojej osoby na opiekunkę swojego dziecka - bardzo proszę o kontakt.

pomorskie_trojmiasto@tlen.pl
ja poszukuję niani dorywczo, sporadycznie np. czasami na sobotę w ciągu dnia lub wieczorami (6-7h) do dwójki dzieci w wieku 6 lat, dzieci grzeczne, radosne, chętne do współpracy :) mieszkamy w Baninie w domku z ogródkiem; najlepiej żeby Pani opiekunka była z tych okolic i nie miała większego problemu z dojazdem do Banina; może ktoś może polecić kogoś do opieki, najważnejsze żeby niania była ciepła, serdeczna, szczerze i sumiennie podchodząca do opieki, nie musi mieć doświadczenia zawodowego w tym zakresie ale powinna mieć zwyczają rodzicielską wiedzę :) dla zainteresowanych kontakt ze mną: anepol@tlen.pl
Obecnie pracuje jako opiekunka ale niestety zmuszona jestem przerwac wspolprace ze wzgledu na brak plynnosci finansowej... Dlatego tez chetnie zajme sie dzieckiem badz dziecmi, zarowno u siebie jak i u klientki w domu. Mozliwosc pracy w nietypowych godzinach jak rowniez w nocy.Jestem bardzo elastyczna i moge dostosowac sie kazdych warunkow. Pruszcz gdanski i okolice oraz gdansk. Serdecznie zapraszam do wspolpracy Magda_kamon@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem na emeryturze odchowałam swoje wnuki chłopiec 6,dziewczynka 5 chodzą juz doprzedszkola i do szkoły chętnie zaopiekuję sie dzieckiem z okolic Żabianki,Przymorza ewtl.Oliwy interesuje mnie kwota 1000 za 5 dni w tygodniu
kontakt k.hryniewicka@wp.pl lub kom 507 31 31 86
KAROLINKA 29
jestem zainteresowany opieka pon piątek 7 30 15 30 maluch 7 miesięcy Nowy PORT lub mogę zawozić na zaspę jaka kwota Panią interesuje
pozdrawiam
łukasz
jestem zainteresowany opieka pon piątek 7 30 15 30 maluch 7 miesięcy jaka kwota Panią interesuje
pozdrawiam
łukasz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry