Widok

polećcie jakąs nianię...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ponieważ Szanowny Pan Admin mój wątek o poszukiwaniu niani zablokował, teraz nie łamiąc regulaminu, proszę Was dziewczyny o polecenie mi niani. Może macie wśród znajomych albo u Was przacowała jakaś miła pani która zajęłaby się moim synkiem u mnie w domu (Gdynia-Dąbrowa) od kwietnia, kiedy wrócę do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
od 8 do 10h za godzine. tyle sie obecnie płaci w trojmiescie.
warszawa 14-20zł za godizne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem niania od 3 lat moj podopieczny idzie do przedszkola ale szukam pracy od wrzesnia tego roku :) jestem z Gdynia Karwiny.
Pozdrawiam.
i zapraszam na strone http://www.niania.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić nianię z okolic Wrzeszcz -Brzeźna, ale dorywczo.

Magda i Anna, czy to nie ta sama osoba, raz szuka niani, raz oferuje się jako niania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile średnio płacicie za nianie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi to chodzi o mamusie z dzeciaczkiem jak Paulina ok 2,5 roku zeby jakis kontakt z dziecmi zalapala zanim pojdzie do przedszkola :) bo nianie bez dziecka mam :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja szukam właśnie pracy w tej dziedzinie. Najlepiej w okolicy Gdynia centrum bo tam mieszkam ale mogę też dojechać. Mam doświadczenie i lubię się opiekować dziećmi. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt: alexandra807@wp.pl Pozdrawiam :)
Chętnie zaopiekuję się Pani dzieckiem:) Jestem z Chwaszczyna, posiadam samochód,także dojazd nie byłby problemem:)
Jeśli chciałaby Pani poznać mnie bliżej, proszę wejść na stronkę http://www.niania.pl tam posiadam profil.
Pozdrawiam!
Ja również poszukuję niani z Osowy, jesli możesz mi podać jaki namiar będę wdzięczna. Podaje swój nr tel. 608-450-337. Dziękuję
Witam.Ja mieszkam na Osowej i z mila checia zajme sie dzieciaczkami....Jko opiekunka zajmuje sie juz dzicmi jakies 10 lat:)W razie czego podaje nr.tel.600-270-619.Pozdrawiam
Mogę polecić swoją nianie opiekowała się moimi dziećmi,teraz opiekuje się dzieckiem moich znajomych ale oni w marcu wyjeżdzają do innego miasta więc niania będzie wolna
ja tez szukam kogos... z gdyni centrum. od polowy marca do wrzesnia.. najlepiej jakas mama z dzieckiem :) kaaykaa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może być niania z Moreny? z tym, że ona u siebie w domu by się opiekowała.. ?
rina ja tez poprosze info o Twojej niani,najlepiej na maila madziarka40@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej szukam fajnej niani z okolic przymorza tak od końca maja, jeśli możecie kogoś polecić będę wdzięczna
mój mail mkgrzybek@go2.pl
Rina a możesz coś więcej napisać o swojej naini?? może być na priv lub mejla
ja ym sie chetnie zaopiekowała dzieckiem jakims do Gdyni tez bym mogła dojechac. Mam własnego szkraba w kwietniu skonczy dwa lata wiec spacer moze spokojnie przejsc na nogach ewentualnie u mnie na rękach więc nie ma prolemu.
Ja polecam swoją nianię
mieszka na Siedlcach, ale do mnie na Przymorze dojeżdzała.
Jest bardzo ciepłą osoba, mój mały mówił do niej babciu :)

w razie zainteresowania podam namiary na maila

a2-b2@o2.pl
Witam jestem z Osowy i poprosze namiarY podaje maila kasiaola5@wp.pl
dzieki serdeczne
Karolinka napisałam do Ciebie maila.
Mogę polecić swoją opiekunkę, tyle że lokalizacja: KOWALE. Bo mój idzie do przedszkola
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry