Widok

polećcie jakąs nianię...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ponieważ Szanowny Pan Admin mój wątek o poszukiwaniu niani zablokował, teraz nie łamiąc regulaminu, proszę Was dziewczyny o polecenie mi niani. Może macie wśród znajomych albo u Was przacowała jakaś miła pani która zajęłaby się moim synkiem u mnie w domu (Gdynia-Dąbrowa) od kwietnia, kiedy wrócę do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.
Tak ni z gruszki ni z pietruszki zalrzałam na forum, a tu baaa!

Ja jestem 21 letnią zaoczną studentką fotografii, dziećmi zajmuję się od 12 roku życia. Opiekowałam się takimi świętnymi bąblami. Święta trójca na nich wołałam. Niko miał 3 miesiące jak do nich przyszłam, Oskar 8 miesięcy i Werasia 3 latka. Dzieciaczki były w rodzinie zastępczej dlatego zajmowałam się nimi tylko pół roku(ich mama wylądowała w szpitalu) Więc musiałam sobie radzić. :) Czasami było zabawnie jakby ktoś na mnie z boku patrzył.

Do niedawna opiekowałam się Antkiem- bystry i inteligentny blondynek i niebiańskich oczkach. Jego rodzice strasznie bali się dobrać jakąkolwiek opiekunke dle niego, bo się naoglądali i nasłuchali. Więc dostałam tą pracę poprzez pracę mojej mamy, która pracowała w biurze parafialnym :) Poszłam na rozmowę z młodymi rodzicami...Antoś uczył się akurat chodzić, nie miał założone paputków... Kręcił się koło mnie i w pewnym momencie się poślizgnął a ja dumna ze swojego niesamowitego refleksu zerwałam się z kanapy i podłożyłam mu dłoń pod główkę nie doprowadzając do zetknięcia z kafelkową podłogą....Mały sie przestraszył i zaczął płakać. Mama wzięła go na ręce i zaczęła tulić, a maly w ryk jeszcze większy, więc wzięłam go od Kasi i odwróciłam jego uwagę od płaczu... " jaaaaa Antek! Zobacz co ja mam? Jaaaaka książeczka( a że uwielbiał czytanie usiadłam na kanapę i zaczęłam mu czytać aż zupełnie zapomniał o płaczu ) :D
Innej opiekunki nie chcieli.

Więc jeśli szukacie opiekunki myślę, że z moim poczuciem humoru, organizacją, refleksem nie ma szans, aby wasze maleństwo się ze mną nudziło i mnei nie kochało (vc wersa) :)

Mój nr kontaktowy antica1411@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeżeli niania jest jeszcze bez pracy to bardzo proszę o namiary, a tak z ciekawości zapytam ile bierze niania za 9godz pracy od poniedziałku do piatku? Opieka nd 1,5 rocznym chłopcem. Dziękiuję za odpowiedz mb78@tlen.pl i pozdrawiam. Tak ogólnie to szukam niani na osiedlu olimp w Kowalach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem babcia i wychowalam swoje wnuki teraz chce byc opiekunka do dziecka w swoim domu Banino 513032614
Pani Mario ostatni wątek jest z kwietnia 2011r
Witam ,zaopiekuje sie dzieckiem z okolic Przodkowo,zukowo,Banino.Jestem pogodna,uczciwa i odpowiedzialna niania,mam wykształcene PEDAGOGICZNE,WCZESNA EDUKACJA,mam ogromne doswiadczenie w opiece jak i w pracy edukacyjnej dzieci.Mam prawo jazdy i samochod.Gwarantuje ze Twoj skarb bedzie mial bardzo dobra opieke jak i dzien pelen przygody i radosci.Kontakt do mnie : ogrodniczka1981@wp.pl Zapraszam
jak tos szuka niani okolice wrzeszcza zapraszam, bardzo dziewczynie zalezy na kasie bo ma problemy finansowe, wiec z ogromna przyjemnoscia zaopiekuje sie dzieckiem , ma wlasnego synka 3l
niania na oruni gornej, mila wesola dzewczyna, jej meil dzidzia1.87@tlen.pl
kesa a skad dokladnie jest ta niania?
Niania/opiekunka dorywczo- może ktoś jest zainteresowany?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-szukam-pracy/naniaopiekunka-dorywczo-ogl6180196.html
agataa teraz juz mieszka kolo traktu sw wojciecha, bardzo chetnie zaopiekuje, sie twoim dzieckiem nawet za naj nizsza stawke.
mieszkam w baninie Moja przybrana wnuczka poszla do przedszkola Obecnie moge zaopiekowac sie malutkim dzieckiem u siebie w domu 513032614,

Tez szukam opiekunki, niani do córeczki od lipca 2018 na Kowalach. Zainteresowanych prosze o informacje emailowa: ss55@poczta.onet.pl. Może kogos mozecie polecic?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry