Widok
myślę ,że obojętnie moze te http://falvitmama.pl/Falvit-mama/Falvit-mama-suplement-diety , porównaj sklad moze w aptece z innymi
KOBIETO KUP SOBIE ODŻYWKĘ (LAKIER) FIRMY EVELINE 8 W 1.
JEST ŚWIETNA. JA ZACZĘŁAM STOSOWAĆ JĄ ROK TEMU. PO MIESIĄCU ZACZŁY ROSNĄĆ MI TWARDE PAZNOKCIE. DO DZIS ROSNĄ DŁUGIE, TWARDE PAZURY, KTÓRE ŚCINAM CO JAKIŚ CZAS BO SĄ NIEWYGODNE. ODŻYWKA MI SIĘ KOŃCZY, STOSUJĘ JĄ CO JAKIŚ CZAS CZASEM POD LAKIER. MA FAJNĄ BIAŁĄ POŚWIATĘ WIĘC LATEM UŻYWAŁAM JĄ NAWET DO ZWYKŁEGO MALOWANIA PAZNOKCI. POLECAM!!!!
JEST ŚWIETNA. JA ZACZĘŁAM STOSOWAĆ JĄ ROK TEMU. PO MIESIĄCU ZACZŁY ROSNĄĆ MI TWARDE PAZNOKCIE. DO DZIS ROSNĄ DŁUGIE, TWARDE PAZURY, KTÓRE ŚCINAM CO JAKIŚ CZAS BO SĄ NIEWYGODNE. ODŻYWKA MI SIĘ KOŃCZY, STOSUJĘ JĄ CO JAKIŚ CZAS CZASEM POD LAKIER. MA FAJNĄ BIAŁĄ POŚWIATĘ WIĘC LATEM UŻYWAŁAM JĄ NAWET DO ZWYKŁEGO MALOWANIA PAZNOKCI. POLECAM!!!!
dzięki Dziób, a wiec mogę na tą odżywkę normalnie położyć lakier kolorowy i traktować ją jako bazę(przy okazji wzmacniając pazury)?
Chciałabym wreszcie pozbyć się problemu i zwalczyć przyczynę słabych paznokci, dlatego szukam witamin, ale może macie lepsze metody niż tabletki
chetnie poczytam:)
PS.zdrowa dieta nie jest mi obca, a jak widać problem jest
Chciałabym wreszcie pozbyć się problemu i zwalczyć przyczynę słabych paznokci, dlatego szukam witamin, ale może macie lepsze metody niż tabletki
chetnie poczytam:)
PS.zdrowa dieta nie jest mi obca, a jak widać problem jest
po eveline 8w1 moje paznokcie są jak tipsy, mam nawet białe równiutkie końcówki. maluję beżem i mam french ;) lubię tez tak jak pisałam jej kolor.taki delikatny biały:)ale na moją koleżankę średnio działa ta odżywka.nie wierze tez w ten kontrowersyjny składnik...
podobno rewelacją jest jeszcze odżywka kreatynowa GAL w kapsułkach dostępna w aptece. zamierzam ją kupic by stosować na rzęsy.
poczytaj opinie w necie. jest zachwalana.i tania :)
podobno rewelacją jest jeszcze odżywka kreatynowa GAL w kapsułkach dostępna w aptece. zamierzam ją kupic by stosować na rzęsy.
poczytaj opinie w necie. jest zachwalana.i tania :)
Jestem kobietą, więc przykładam dużą wagę do swojego wyglądu. Tym bardziej że pracuję w branży kosmetycznej - jestem stylistką paznokci i mam naprawdę wiele stałych, zadowolonych klientek. Nie tak dawno kupiłam produkty Boska Nails które idealnie sprawdzają się do przedłużania paznokci. Jeśli chodzi natomiast o lakiery kolorowe- naprawdę jest w czym wybierać.