Widok

poleccie rowerek trojkolowy dla roczniaka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czyli ten z baldachimem itp ... poleccie firmy poprosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisze co jest wazne zeby kola w calosci byly gumowe lub dmuchane (ciszej jezdzi, i nie psuje sie tak latwo)
fajny jest z pedalkami nie na kolku tylko na przekladni.
ocvzywiscie fajnie jak ma raczke na poczatek bo maluchy na poczatku jeszcze nie pedaluja ale jak juz maja kolo 2 latek to popylaja jak dzikie.
wiec ja polecam jeden lepszy na wyrost ale poslozy np do 3-4 roku zycia
bo taki maly to tak do 2 go roku zycia potem juz wyrastaja maluchy z tych rowerkow
moj jak mial 2,3m jezdzil juz na 4rokolowym i dawal rade(dziadek go uczyl)
baldachim takie kulko to bezsensu jezeli juz to daszek "wozkowy" taki rozkladany, bo taki na palaku to tylko w południe daje cien
a jaki dla ciebie jest "maly" a jaki "lepszy na wyrost" moze jakis link z przykladem z alegro? przedzial cenowy tez rozny jest ...
Dla mnie rewelacyjne są rowerki tej firmy :)
http://allegro.pl/smart-trike-zoo-krowka-3w1-rowerek-trojkolowy-i1732666459.html
image
image

image
hoho wypas:)
male to napewno te wszystkie jezdzace zwierzatka a na wyrost to tego typu http://allegro.pl/baby-bike-sport-rowerek-z-przekladnia-smoby-2011-i1720467123.html ,
kolezanki 2synowie ujezdzaja tegotypu a jeden ma juz 2 lata a drugi 4 a jezdza na nich od ukonczenia roczku
Te ze zwierzątkami są strasznie tandetne miałam taki w tydzień się rozleciał masakra :/
image
image

image
no wlasnie ja chce ze zwierzakami jednak i nie chce dac 50 zl za niego
w googlach wklep rowerek trojkolowy i na grafikach masz duzy wybor :) i moze jak cos Ci sie spodoba to wklej linka i moze sie wytedy odezwa ludziska ktorzy uzywali
Zależy czego oczekujesz. Na podlinkowanych rowerkach dzieci (wynika to z moich osiedlowych obserwacji) raczej nie poruszają sie samodzielnie, częściej są pchane przez rodziców, a nóżki spoczywają na oparciach. Czasem pedałują, ale nie roczniaki, a raczej te bliżej 2 lat.

Ja polecam rowerek trójkołowy lak magic, przeznaczony od 18 miesiąca. Pedały na przekładni, łatwiej się pedałuje. Nie widzę jednak na nim roczniaka. W ogóle zastanawiam się nad nauką jazdy w tym wieku, to raczej czas na opanowanie chodzenia. Chyba, że nie chodzi o jazdę na rowerze, tylko o "coś zamiast wózka", wtedy te wymienione wcześniej świstaki i inne...
"rz" - to długa historia

no wlasnie, raczej chodzi mi o jakas odmiane na spacerze a nie nauke jezdzenia juz w tym wieku! wiec chyba swistaki i inne miśki odpowiednie beda co

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry