Widok
polecicie jakiś dobry lakier do paznokci
Hej
macie jaki dobry lakier do paznokci który sie nie odpryskuje.
Mam dość tego, że wieczorem pomaluje paznokcie a następnego dnia w dzień już na połowie płytki nie mam lakieru. A na dodatek nic nie robię w wodzie, bo mam prace biurowa. Dlatego mi zależy na ładnym wyglądzie dłoni:)
Proszę macie coś godnego polecenia?
macie jaki dobry lakier do paznokci który sie nie odpryskuje.
Mam dość tego, że wieczorem pomaluje paznokcie a następnego dnia w dzień już na połowie płytki nie mam lakieru. A na dodatek nic nie robię w wodzie, bo mam prace biurowa. Dlatego mi zależy na ładnym wyglądzie dłoni:)
Proszę macie coś godnego polecenia?
Ja polecam Golden Rose. Paleta barw jest ogromna, na pewo coś się dla kazdego znajdzie i tak szybko nie odpryskuje,cena ok. 5 zł. no poprostu MIODZIO!:)) Używałam też górnej półki jak chanell, dior.
Przypomniałam sobie jak kiedys pomalowałam na wyjazd z mamą paznokcie L'oreal, który w domu odpryskiwał mi strasznie już nawet wieczorem. 2 dnia na wyjeździe przypomniałam sobie, że mam nim paznokcie pomalowane a nic nie było widać.
Morał z tego taki, że czsem nawet same nie zdajemy sobie sprawy ile w domu robimy;)
Przypomniałam sobie jak kiedys pomalowałam na wyjazd z mamą paznokcie L'oreal, który w domu odpryskiwał mi strasznie już nawet wieczorem. 2 dnia na wyjeździe przypomniałam sobie, że mam nim paznokcie pomalowane a nic nie było widać.
Morał z tego taki, że czsem nawet same nie zdajemy sobie sprawy ile w domu robimy;)
golden rose (top coat nie polecam tej firmy żadnego)ale zgodzę się ze kolory lakierów piękne mają... chyba najładniejsze, ale jakość adekwatna do ceny, choć jak kupiłam za 30zł loreala to też był do niczego, bez utwardzacza jest dobry Safari (zakrętka w zebrę) i Wibo Express to sa tanie lakiery, ale trwale. Najlepiej kupować po prostu taki jaki ci się podoba i nie patrzeć na firmę i na to utwardzacz położyć i wtedy nie trzeba się martwic.