Widok
A ja kupiłam sobie welon, długi na 3,50 i zdecydowanie ciągnie się z tyłu, spokojnie wystarczy dla dziecka do niesienia i będzie ładnie wyglądać.
Właściwie to zastanawiam się, czy jednak nie kupić krótszego, w mojej rodzinie niestety nie ma małych dziewczynek:( ....
(ewent. mogę ten odsprzedać, oli-wka5@wp.pl)
Właściwie to zastanawiam się, czy jednak nie kupić krótszego, w mojej rodzinie niestety nie ma małych dziewczynek:( ....
(ewent. mogę ten odsprzedać, oli-wka5@wp.pl)
jak dziecko chce, to chyba nie ma znaczenia czy modne, czy nie. zalezy ile masz wzrostu, czy suknia ma tren, zeby dziecko nie podeptało, wystarczy ze bedzie szła jakiś dwa metry za tobą, zeby ci go z głowy nie ściągnęła,chyba ze chcesz jak jakaś królowa to moze być i 10 metrów, ale wtedy przydałoby się więcej dzieci :-)
oczywiście super pomysł, też tak chciaąłm ale taki welon zupelnie nei pasował do mojej sukni, ale za to wymyśliliśmy ze dziewczynka będzei niosła obrączki na takeij poduszeczce przed nami na wejściu do kościoła.
A welon to musi byc dośc długi, w sumie to nie wiem zapytaj w salonie, najlepiej jak najdłuzszym, będzie się pięknei prezentował
A welon to musi byc dośc długi, w sumie to nie wiem zapytaj w salonie, najlepiej jak najdłuzszym, będzie się pięknei prezentował