Widok

pomóżcie mi dziewczyny z zespołem :)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prośbę kieruję do forumowiczek a nie do zespołów!!! chciałabym abyście mi poleciły jakieś zespoły które będeziecie miały lub słyszałyście, tak do 3 tys. nawet takie 3 osobowe jeśli są dobre :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam u siebie Quo Vadis,jeśli nie chcesz mieć tylko disco polo na ślubie to polecam.Gra w nim dwoch panów i pani choć coraz częściej też i druga pani.Płaciłam 2500
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

no właśnie ja nie chcę mieć żadnych biesiad bo nie ma u mnie żadnych starszych ludzi sama młodzierz ale roc&roll mile widziany hehe :))
ja polecam Kapele z Lęborka

kapela Czarodzieje z Lęborka – rodzeństwo Sławek i Marta Mazur
u nas grali w Sopocie-dojazdowo nie ma problemu + skrzypce na slubie we Wrzeszczu)
obydwoje po szkolach muzycznych (m.in. skrzypce, gitara elektr. klawisze)
608-58-04-52
my za taki przedluzony obiad, trwajacydo 2 w nocy placilismy 1400 zl( w tym dojazd i gra p. Marty w kosciele na skrzypcach)
a mogłabys mi przesłać na meila jakiś fragment jak oni grają? byłabym bardzo wdzięczna wywrotka.asia@wp.pl
lepiej skontaktowac sie bezposrednio z p. Slawkiem (Czarodzieje)bo my nie nagrywalismy plyty-a oni maja swoje demo na pewno.
My nie bralismy bo slyszelismy ich na poprawinch u kuzynki i na weselu u drugiej kuzynki.
Polecam LOTOS z kartuz - grają ciekawie,skład inny na weselu/poprawinach i cena nie najgorsza- na rok 2012=> 3 tys.,
pozdrawiam
image
Music Star 2.700 nie wiem jak za rok będą stać:-)
Polecam Quo Vadis. ale trzeba się spieszyć ,bo są rozchwytywani i nie mają za wiele wolnych terminów. U Nas będą grali w 2010:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to prawda.mają swoją stronkę w necie,jak chcesz posłuchać ich piosenek.tylko dla mnie lepiej brzmią na zywo niz demo ich.
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

ja tez mialam Quo Vadis z Gdyni i nigdy bym ich nie zamienila bo to przesympatyczni ludzie i do ich wykonań utworow nie moglam sie przyczepic. :)NIektore piosenki byly lepsze niz orginaly. Polcam sklad 4 os z corka:) Kiedy Beata zaspiewala" Promise me" to zaparlo nam dech.Nie przepadam za disco polo dlatego byly to sporadyczne piosenki na naszym weselu. Stronka jest o tyle fajna ze utwory demo nie sa na niej obrabiane w studiu bo slyszelismy rewelacyje utwory w internecie niektorych zespolow przygotowywane w studiu a na zywo okazywalo sie ze wokalisci falszuja.Pozdarwiam
image
image
Ja się zdecydowałam na Coemi, 2 saksofony - czy coś podobnego, jeden Pan od wielu instrumentów i wokolistka, Mi się podaba.
hej ja slyszalam na wlasne uszy maibu latino,dla mnie poprostu szok,w zyciu tak sie nie wyskakalam zreszta moj man tez nie he he a nie umie tanczyc,fajnie graja,ale to chyba trzeba na zywo zobaczyc,zawsze pewnie mozna gdzies podskoczyc gdzie graja.
zdecydowanie Quantos :))
u nas grali Malibu Latino i polecam: pod każdym względem super :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
odradzam B l u e H e a v e n
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Brejk!!! fantastycznych facetów i żadnych biesiad :-))
blue night,bardzo polecam.nie mają swojej strony ale możesz znaleźć ich numer w temacie "orkiestra-jaka?"
ja również polecam Malibu Latino:-)
Ja polecam Grupę Pro z Elbląga. Panowie grali świetnie. Wzięli 3500 (było ich czterech) nie wiem, czy grają w mniejszym składzie. Mogę naprawdę polecić. Elastyczni, profesjonalni, świetnie grający.
Witam i zapraszam nr. tel. 509 718 748 lub e-mail: zespol.medium@wp.pl
zapraszam...
Email: dj.baron@wp.pl
Telefon: 606 524 599

http://www.planujemywesele.pl/3608-djbaron
Polecam zespoł Malibu Latino, których termin odstąpie.

Więcej info:
http://forum.trojmiasto.pl/Odstapie-zespol-26-06-2010-Malibu-Latino-t126913,1,11.html
Polecam APUS - r-e-w-e-l-a-c-j-a!!! Dwóch panów z ogromnym poczuciem humoru i grających naprawdę różnorodny repertuar!!! 604-465-521
image
Navada z redy,są rewelacyjni. Nic dodać nic ująć.
http://www.wix.com/WEBSITEQNC/SZWAGRY

ten zespół też jest podobno dobry...
Polecam Bravoton- mialam ich na swoim weselu 24.10- REWELACJA- NAPEWNO GODNI POLECENIA.

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

do góry