Widok

pomóżcie mi wybrać dobrego GINEKOLOGA w SWISSMED Morena

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam !!!

Dziewczyny pomóżcie mi wybrać dobrego ginekologa w SWISSMED na Morenie, bo mój poprzedni jest do bani!!!!!!!
Patrzałam w rozpisce, że urzęduje tam sporo ginekologów, a koleżanka mi doradziła, że warto ponieważ pracują tam wyśmienici ginekolodzy, bardzo oddani pacjentowi, dociekliwi i w ogóle.

Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Szulca. Prowadzil moja ciaze, wczesniej tez do niego chodzilam. Bardzo dobre USG plus mialam cukrzyce ciazowa, ktora wyszla miedzy wizytami- smsowo od razu dal znac, polecil co robic, do jakiego specjalisty sie udac a nawet w smsie zrobil liste produktow do jedzenia, ktore mam na razie odstawic. Nie mam zastrzezen do niego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam dr Karaś
ja z czystym sercem moge ci polecic dr Maćka Boćkowskiego poczytaj o nim w inter. po poierwszej wizycie sie zakochasz. CO DO SZUMCZYK_łapinskiej to fakt mila ale nic poza tym zero umiejetnosci ogolem moim zdaniem slaby lekarz. ale o gustach sie nie dyskutuje
image
Dziękuję
Z tej listy to polecam:
Łapińska-Szumczyk Sylwia - bardzo fajna babeczka, wszystkorobi dokładnie, widać że się przejmuje pacjentką:)
Karaś Jerzy - prowadził moją drugą ciążę. Bardzo fajny, zabawny, do tego kompetentny.
Królikowska-Kobierska - dobry specjalista do prowadzenia ciąż z komplikacjami (moja przyjaciółka do niej chodzi i bardzo sobie chwali)
Legan Beata - byłam u niej 2 razy i sprawia wrażenie oschłej, ale jest miła i dokładna, przy czym bez problemu zleca badania (powiedziałam jej, że wypadają mi włosy, to dała mi skierowanie na TSH, FT4, żebym miała od razu wyniki jak pójdę do endokrynologa)
Liro Marcin - mój Ginekolog od 2005r. rewelacyjny!!! (z tego co się orientuję, to już nie pracuje w Swwissmedzie)
Szulc Adam - bardzo dobry specjalista, szczególnie od usg

Szczerze NIE POLECAM - Kijuć Wiesław! to patałach!!! w skrócie napiszę, że chciał usunąć mi zdrową ciąże, bo źle obliczył NT i stwierdził, że płód pewnie ma zespół Downa, albo Turnera (zależy jakiej płci) Także szczerze nie polecam, bo nawet nie usłyszałam słowa przepraszam pomyliłem się! tylko zrobił głupi uśmieszek:/

Reszty nie znam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecic cI nikogo nie mogę , bo nie znam.Mogę natomiast na pewno odradzic, bo znam, Ciepłucha. Bardzo nie polecam.
imageimage
Ja polecam Sławomira Matkowskiego jest rewelacyjny!!
Spojrzałam, że to mężczyźni.
Przesyłam listę lekarzy:
Adamcio-Deptulska, Maria,Birkholz Sławomir
Chęćka Zenon,Chmielewski Piotr, Ciepłuch Rafał,
Florczak Konrad, Gościniak Wojciech,Karaś Jerzy,
Kijuć Wiesław,Klasa-Mazurkiewicz Dagmara,Kobierski Julian,
Królikowska-Kobierska Beata,Legan Anna,Leszczyńska Katarzyna,
Liro Marcin,Łapińska-Szumczyk Sylwia,Matkowski Sławomir,
Mincewicz-Narloch Maria,Młodzianowska Magdalena,
Niedźwiecka Małgorzata,Raba Tomasz,Raniszewska Anna,
Salwach Włodzimierz,Stukan Maciej,Szulc Adam,
Wąsewicz Krzysztof.

Kurcze, troszkę ich tam urzęduje.
Polecicie jeszcze kogoś, może jakąś kobietę :)
Dzięki, a którą najbardziej polecasz?
Są to młode kobiety?
Chodziłam do dr Karaś i dr Szulc. Polecam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

do góry