Widok

pomóżcie prosze!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy wiecie czy w trojmiescie mozna dostac suknie z kolekcji sw. patryka??? Wszystkie salony firmowe Madonny sa 300 km stad, a mi sie bardzo podobaja dwie suknie z tej kolekcji, moze w naszych salonach trojmiejskich sa sprzedawane, ja jeszcze nie chodzilam po salonach, bo nie mam ostatnio czasu, ale czytam sobie forum i widze ze duzo z was juz bylo i nawet kupilo wymarzone suknie. :(((
Dziekuje za odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakie modele cię interesują?? Moze cos znajdziemy specjalnie dla ciebie :)

Niestety, Danuska, firmy St. Patrick nie ma w Trójmieście. Chociaż niektóre modele La Sposy są troche podobne w stylu i z tej firmy kilka modeli można dostać w salonie Camelia w Gdyni, ale oczywiście nie ma gwarancji, że będzie to dokładnie ten model, o który Ci chodzi.

Ale nie martw się :)) Np. na allegro w tej chwili są 4 modele St. Patrick do sprzedania. Tu masz link z wyszukanymi sukniami

http://www.allegro.pl/search.php?string=Patrick&category=566&country=1

Powodzenia!

Scully

Bardzo ci dziekuje za odpowiedz i za pomoc.
może spróbuj na necie poszukać, ja często spotykałam się z tym, że dziewczyny chcą sprzedać st.patrik.
Od niedawna zajelam sie poszukiwaniem sukni, jak narazie zagladajac w ogloszeniach na necie, to nie ma mojego rozmiaru, sa za male i za krotkie, a raczej ciezko bedzie przerobic za krotka suknie o 10 cm. Ale
stwierdzilam ze najpierw poprzymierzam sobie w trojmieskich salonach suknie i jak mi nic nie wpadnie w oko, to wtedy wybiore sie w daleka podroz po to ktora mnie zachwycila.Dziekuje za rady. :))
do góry