Widok

pomysł na pracę... Pomocy!!!!

Ujeścisko Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Witajcie dziewczyny,
postanowiłam napisać na forum swego rodzaju prośbę o pomoc w wymyśleniu jakiegoś dobrego pomysłu na życie w kwestii zarabiania pieniędzy. Z wykształcenia jestem ekonomistą i przed urodzeniem dziecka nie miałam żadnego problemu z pracą. Kiedy urodził mi się synek ( ciążę spędziłam w szpitalu) i skończył mi się macierzyński moja umowa nie została mi przedłużona a ja zostałam bez środków do życia. Teraz nie mogę znaleźć żadnej pracy w zawodzie. Może macie jakies ciekawe pomysły czym bym mogła się zając czego brakuje w Gdańsku ( np. jakiś usług) lub macie info o jakimś wolnym etacie. Piszcie, będę wdzięczna za wszelkie pomysły ;)
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym miał taki pomysł, to bym się tym zajął. I sam trzaskał kasę a nie rozpowiadał o tym na prawo i lewo, żeby sobie konkurencję wyhodować. :)

A poważnie, jest mnóstwo rzeczy, których brakuje w Trójmieście, ale wydaje mi się, że skoro nikt się za to nie bierze, to znaczy że jest to moja niszowa potrzeba i że nie da się z tego wyżyć.
a co to jest? napisz ;) czasami ludzie nie robią tego bo nie mają pomysłu na biznes, i obchodzą się bez tego, ale jak już ktoś to wymyśli i otworzy jakąś usługę to dochodzą do wniosku że nie wiedzieli żę bez tego można było się obejść.
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/

Inne tematy z forum Kobieta

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

do góry