Widok

pomysły na prezent na roczek

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny proszę pomożcie, szukam fajnego w rozsądnej cenie prezentu dla dziewczynki na roczek. raczej nie ubranka, może coś pamiątkowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem pamiątkę to można kupic na chrzest a nie urodziny - wydaje mi się że jakaś zabawka edukacyjna byłaby wporzadku
a jaką zabawke byś polecała?
niestety aż głupio sie przyznać ale nie pamietam czym moje dzieci się bawiły w tym wieku - myśle że róznego typu piłeczki grające, telefon z różnymi odgłosami czy melodyjkami, albo takie zabawki z różnymi kształtami - pamietam moje miały taką ciuchcię kolorową z klockami, dodatkowo była na baterie i wydawała różne dzwięki w zależności jaki kształt dziecko wrzucało - i miała też odgłos pociągu - dzieciaki to poprostu uwielbiały - zabawka coś tego pokroju tyle że nasza ciuchcia kosztowała z tego co pamietam do 40 zł
http://www.jestemdzieckiem.pl/produkt,33255,interaktywny-sorter-garnuszek-na-klocuszek-fisher-price.html
albo jeździk - też mieliśmy taki mały disneyowski - udający samolot, z przodu ze śmigłem świecącym a w siedzeniu tak samo były otwory na wrzucaniu klocków w różnych kształatach - jak mały wyróśł oddaliśmy jexdzik i z tego co wiem w tej rodzinie cały czas różne dzieci w różnym wieku się nim bawią i zachwycają
http://boboraj.pl/jezdzidelko-panda-czerwona-pileczka-gratis-p-3514.html
takimi jeździkami dzieci bawią się bardzo długo -moje eksploatowały aż do 4 lat i jeszcze ciężko było im zabrać, fajne bo można je używać i w domu i na zewnątrz
Była taki fajny wątek chyba zabawkowe hity dla roczniaka. Zajrzyj tam. Ja ze swojej strony polecam firmy Kiddieland Arkę Noego i Odkrywczy domek. Córka od roku się nimi cały czas bawi. A, i rowerek chyba smoby ale to raczej wiosną się przyda.
My kupiliśmy rowerek, ale kurczę okazało się że 3 pary cioć i wujków wpadły na ten sam pomysł i dostała w sumie 3 rowerki!;p Może zapytać rodziców co by się przydało, z czego młoda by się cieszyła?
pamiątkowego to moze wykupic sesje zdjęciową ale zalezy ile masz do wydania.
z zabawek to jeśli to dziewczynka to wózeczek, odkrywczy domek, porządniejesza lala
Acha, chciałaś coś w rozsądnej cenie :( Teraz dopiero zauważyłam.
no wlasnie, chcialam w rozsdanej cenie. garnuszek jest troche przydrogi-przyznam szczerze
nie wiem czy masz możliwość dojazdu - ale w Auchan są fajne zabawki dla dzieci w tym wieku - całkiem pożądnie wykonane i w naprawdę rozsądnych cenach - jako przykład podałam garnuszek z klockami - ale jak wspominałam nasza ciuchcia była jak ten garnuszek a kosztowała w auchanie ze 35 zł chyba i wytrzymała naprawde dużo - bo moje dzieci lubią rzucac zabawkami; tak samo kupiliśmy tam telefon z melodyjkami - też już ze 2 lata ma i nic sie nie dzieje
http://allegro.pl/smiki-wielofunkcyjna-kostka-edukacyjna-i2061821573.html

zobacz to, u nas był to hit roczkowych prezentów
mamuska a cos fajnego , recznie robionego z odpowiednim napisem? mam fajne propozycje i w rozsadnej cenie max 30 zl
ja ostatnio kupiłam właśnie na roczek taką zabawęczkę "usypiankę", to taka a'la kula wygląda jak dyskotekowa na nodze, gra muzyka (trzy rodzaje melodii) i wyświetla na suficie takie a'la obrazki i się kręci - fajna sprawa, mały wciąż się nią 'bawi" oraz albumik ze zdjęciami z ważniejszych wydarzeń i stronami na wpisy-życzenia gości obecnych na roczku - gdyby ktoś był chętny to mam takie w swojej ofercie :)

image

image

image
a to moja propozycja ( przykładowa ) :)

image

image

image
na listku trzymanym przez aniolka jest napis jaki sobie zazyczono
dzięki dziewczyny, muszę jeszcze pomyśleć,ale wielkie dziękuje!:)
mój synek na roczek dostał jeździk pchacz. Jak go zobaczyłam, to się początkowo załamałam (m.in. z uwagi na wielkość), ale potem okazał się hitem i jest nim do tej pory. Jak synek się do niego dorwał to chodził przy nim i chodzi,ł a po dwóch dniach zaczął już chodzić sam.
Tylko taki chodzik to pewnie kosztuje...
Poza tym dosta kubeczki FP - też bardzo fajne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry