Widok

poradnia audiologiczna na ul.Polanki???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktoś wie,gdzie się dokłądnie mieści i jaki jest nr telefonu??mamy iść na kontrole słychu z małą,bo nie dała sobie zbadać jednego ucha,lekarka powiedziała,że jakaś nowa poradnia tam właśnie się mieści.Próbuje dodzwonić się do AM,ale tam odległę terminy mają.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
image
A może chodzi o ulicę Głogowską, to jest równoległa do Polanki, a boczna od Abrahama. Tam mieści się Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodziezy z Wadą Słuchu. Tel. 058 556 05 28 Pracowałam tam;)
A poradnia nie jest nowa, ale sprzęt do badania ABR mają od niedawna. Myślę, że chodzi o ten ośrodek, bo w pobliżu konkurencji nigdy nie było;)
bj z nieba mi spadłaś ,dzięki:)))
image
Nie ma za co. Życzę pomyślnych wyników badania.
Czy możesz mi cokolwiek powiedzieć jeszcze o tym ośrodku. Idę tam z dzieckiem w styczniu bo mam kłopoty ze słuchem Czy tam są dobrzy lekarze, sprzęt? Ja do lekarzy chodze już od roku. Lepszy audiolog od laryngologa? Jak różnicva? A jeżeli to kanaliki? Napisz cokolwiek. w_iwona@wp.pl
Przede wszystkim nie martw się na zapas. Sprzęt maja nowy, bo jak tam pracowałam, nie było go jeszcze. Lekarka bardzo fajna. Oprócz niej są tam jeszcze audiometrystki, które obsługują sprzęt. Jeżeli, nie daj Boże okaże się że rzeczywiście jest problem ze słuchem, ośrodek otoczy odpowiednią opieką. Ale życzę, żeby wszystko było ok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry