Widok

poradnia gastroenterologiczna - gdzie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie znajdę jakaś poradnie gastroenterologiczna dla dzieci?
Dostałam skierowanie, lekarka powiedziala że znajdę namiar w necie, aale niestety mam z tym problem. Nie moge się nigdzie dodzwonić, a nie wiem czy wszystkie poradnie przyjmują tez dzieci czy to osobno. Jestem z Gdyni więc najchętniej bym tu gdzieś poszła z synkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem czy jest w Gdyni, ale w Gdańsku w Copernicusie

https://copernicus.gda.pl/poradnie/poradnia-gastroenterologii-dla-dzeci/

pod tym linkiem masz wszystkie informacje. 3 tygodnie temu rejestrowałam dziecko do tej poradni na pierwszą wizytę, i jesteśmy umówione na 13-09
copernicus, dawny wojewódzki, dr brodzicki tam pracuje, dobry oddział/ poradnia.
POLECAM SZPITAL KOLEJOWY W GDAŃSKU.. DR SZARZEWSKI :)
Polecam dr Brodzickiego. Bylam u niego prywatnie, najszybciej.
nie tak najszybciej, dzwoniłam tydzień temu, wstrzymana rejestracja do października :(
prywatna rejestracja wstrzymana aby nie było niedomówień :(
dr bedzie na urlopie, dlatego, trzeba dzwonic i pytac czasem zwalnia sie termin,
Może i najszybciej ale i najdrożej, pamiętaj że na pewno zleci badania krwi, prywatnie, za 2 dzieci zapłaciłam ponad 700 zl za badania z których nic nie wynikło, bo "przecież dzieci są jeszcze za male". Nie wspomniał, że na połowę zlecenia mogę wziąć skierowania od pediatry,
Uwazam, że nie ma obowiazku aby o tym wspominać. To w Twoim interesie jest aby sie dowiedzieć. Ja też dostałam od niego skierowania i poszłam do mojej pediatry i sama zapytałam. To jest wizyta prywatna a nie nfz. Na pewno plusem jest to, że jak już miałam wyniki w reku to aby pokać je dr nie musiałam sie rejestrować znów na płatna wizytę, tylko poszłam bez kolejki i za darmo.
Aga
- lekarz nie ma obowiązku informować , ale etycznie byłoby powiedzieć, że niektóre badania mogą być refundowane a przy tej ilości badań to duża ulga w portfelu
- dostałam skierowania z sugestią, że dzieci mogą być bardzo chore, każda minuta jest na wagę złota i najlepiej byłoby badania wykonać w trybie natychmiastowym, co też uczyniliśmy
- z wynikami musiałam się rejestrować i opłacić kolejną wizytę, zabrałam tylko 1 dziecko, żeby nie płacić za dwoje...
szpital na zaspie :) w poradni dzieci zdrowych
Ja również polecam dr Brodzickiego z Gdańska - byłam prywatnie dobry specjalista i fajny człowiek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry