Widok

poradnictwo rodzinne w Okrąglaku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, Hej, byłam, sprawdziłam na własnej skórze to mogę sie podzielić :) Jesli chodzi o poradnie rodzinną w Okrąglaku na Przymorzu to jest zupełnie spokojnie - fakt - dwa spotkania, ale babka bardzo miła, a co - przynajmniej dla mnie ważne - rozsądna , nic nie narzuca, mówi otwarcie - ja Wam powiem jak jest, a co Wy z ta wiedzą zrobicie to już Wasza sprawa. Naprawdę bardzo wyważona. Bo tak ogólnie to bałam sie jakiejś nawiedzonej słuchaczki radia...wiadomego, która będzie wciskała nie wiadomo jaką ciemnotę i że nie wytrzymam, napyskuje i nic nie zaliczymy :) Tutaj jest zupełnie spokojnie - można iśc na luzie i całkiem inteligentnie podyskutować :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak odbywają się te spotkania?
Umawiasz się z babką na dwa wieczory (po ok. godzinie) . Myśmy mieli 4 i 11. grudnia (czyli rowno tydzien). Idziecie oboje, sluchacie co ma do powiedzenia, na drugim spotkaniu ona podbija Wam kartke za trzy i po sprawie. No chyba ze ktores z Was jest "medykiem" (pielegniarka, lekarz) to wtedy- tak jak ona sie smiala - stara sie ograniczyc do jednego spotkania :)

image
A jaki jest koszt?? dodam ze to nie nasza parafia. Dzieki za odp

Starszy - 19.03.2008
Młodsza - 18.02.2010
a mozesz podac namiary na te pania?
koszt żaden, zupełnie za free :) Nawet nie trzeba broszurki z wykresami kupować ;> a namiary podam Wam jak tylko dotrę do domu, bo mam tam w notesie zapisane :)

image
poprosze tez namiary na tę Panią..dzieki

guska: a mieliście nauki w Okrąglaku ? czy tylko poradnie ?
tak, nauki tez mielismyw okraglaku - w zeszlym tygodniu. Nie wiem co Was konkretnie interesuje - ale oficjalnie nauki sa 4 - od pn do czwartku (zawsze organizowane po drugiej niedzieli miesiaca) Nam - najprawdopodobniej dlatego ze byl juz okres kolęd sie udalo - bo księza zrobili dwa razy (w pon. i srode) niby troszke dluzej, ale po 2 tematy i podbili wszystko ;) Generalnie nauki nuuuudne i zalezy kto prowdzi - bo jeden z ksiezy to w ogole ponizej wszelkiej krytyki - w duchu zgrzytalam zebami ;) Ale trzeba pojsc, wysluchac i...sie zbytnio nie przejmowac ;)

image
juz podaje konkretne namiary - sorry, ze tak pozno, ale rzadko ostanio bywam w domu ;) To pani Ewa Socik, tel. 762 01 98
Zawsze jest w salce przy dolnym kosciele w poniedzialek od 17:00, wiec mozna tez podejsc i sie umowic na jakis termin. Poradnia działa tylko w poniedziałki od 17.
Pozdr :)))

image
A czy jak jesteśmy obydowje z innych parafi to też możemy się bez problemu umówic z ta panią ? i chodzić na nauki do innego kościoła ? bo zupełnie się na tym nie znam a chciałabym to szybciej załatwić

image
image

Mysle ze tak, ale najlepiej to po prostu zadzwoncie do niej i sie popytajcie, ale ona naprawde jest bardzo sympatyczna, wiec jak bedzie miala termin to pewnie sie zgodzi ;)

image

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry