Widok

porazka

Babie Doły Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
to jest jakies chore. Mąż w styczniu 2009 czyli 2 lata temu pracował na zlecenie-jeden jedyny miesiąc. Zarobił wtedy dodatkowo ok 4000. A teraz po tych wszystkich wyliczeniach okazuje się ze przekroczyliśmy ta super kwote o 12 zł. Dobre co???? Czy jest jakaś szansa zeby nie brali w ops-ie pod uwagę dochodu z tego zlecenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeciez Dziewczyna pisze wyraźnie,jeden jedyny miesiąc zarobił 4 koła,a nie co miesiąc tyle zarabia,to było 2 lata temu więc skąd wiecie jaka jest Jej sytuacja teraz? może bardzo potrzebować pieniędzy!

Wiecie co najlepeij to ponarzekać,wiecie co zawsze powtarza mój mąż,"nie mieć pieniędzy to niedbalstwo"...i ja się z nim zgadzam ale tylko trochę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Angela moja koleżnka przekroczyła 3zl i tez nic nie dało rady wykombinowac tak własnie jest w Polsce żeby dostac pare groszy najlepiej nigdzie nie pracować i za te ich marne grosze biede klepac
palla, masz rację.

Dziewczyna chciała się wyżalić. Ma racje, przez głupi system i 12 zł, nie dostanie kasy.
A tu zaraz złośliwości!!!
Życzę na Nowy Rok pogody ducha i uśmiechu na codzień ;)
Dziewczyny,
4000zł przez jeden miesiąc w roku! Czy wiecie ile zarobił przez 11miesięcy ? może 1200zł.
A miał skoro miał okazję dorobić to dorobił ! I gratuluję pracowitości, bo niektórzy siedzą cały dzień w domu z piwskiem i fajką w łapie;-) Wytykając innym, że za dużo zarobili ;-))))))))))))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mąż zarobił w 1 miesiąc 4000 i Ci żle? niektórzy przez kwartał tyle mają
nie nie da sie uniknąć brania pod uwage tych 4000 zł bo musisz przestawić zaswiadczenie z US

skoro tyle zarobil tz ze nie nalezy sie kasa z mopsu

bez przesady z ta porazka. inni maja gorzej a nie oszukuja w mposie

typowa polska pazernosc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry