Widok

pośrednictwo pożyczkowe ARKADIA Gdynia

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
mam pytanie.czy ktoś zna tę firmę,czy działają uczciwie i czy ktoś już załatwił tam kredyt i odebrał pieniążki.piszę ,bo mam złe doświadczenie a potrzebuję pilnie kasy bez uwijania się z bankami.plis pomóżcie.pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
złodzieje!! Działają z firma PROMINENT. To są oszuści mnie juz oszukali. Kazali mi wpłacić opłate przygotowawcza,wpłaciłem a rzadnego kredytu nie dostałem. Omijaj to mniejsce szerokim łukiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za odpowiedz,na szczęście za bardzo zacząłem wnikać w ich podejrzaną działalność,chyba się skapneli,dorwałem telefonicznie niby szefa niby nie,zadawał dużo pytań itp,jak poszliśmy z żoną do samego biura w Gdyni,to pani jak nas zauważyła,to stwierdziła ,że firma zmieniła zdanie i potrzebują dodatkowych zabezpieczeń-śmieszni.wyśmialiśmy ją i wyszliśmy,i na całe szczęście-1500zł. w kieszeni.PRZESTRZEGAM PRZED NIMI!!!!.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam zamiar tam sprobowac czy znasz jusz gdzie nie oszukuja moj nr tel 513709426
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kancelaria Prawnicza oferuje pomoc w odzyskaniu całości opłaty przygotowawczej wniesionej na rzecz Prominent CF sp. z o.o. z/s. w Warszawie.
Wszelkie informacje można uzyskać klikając (albo wklejając w okno przeglądarki) poniższy link:
poznankancelaria.npx.pl/readarticle.php?article_id=4
Udzielamy również pomocy poszkodowanym przez firmy PKF "Skarbiec" sp. z o.o z/s. w Gdańsku ("Dobra Pożyczka"), "Infinity" sp. z o.o.o Poznań oraz Forminx Finance sp. z o.o. z/s. w Warszawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzien Dobry mam pytanie czy napewno udalo by sie odzyskac ta oplate?to jeszcze nic pewnego ale pare dni temu wplacilismy tej firmie 3 tysiace zl i do wtorku maja przyjsc pieniadze wszystkie rozmowy sa ponagrywane dyktafonem mamy tez dowod wplaty i inne papiery co pan o tym sadzi? jezeli nie dostaniemy do wtorku pieniedzy chcemy wniesc sprawe na policje lacznie z dowodami przeciez to kpina aby brac pieniadze i nie wyslac obiecanego kredytu czemu tego bagna nie zamkna mam nadzieje ze nas nie zrobia bo jezeli tak bedzie to ich ostatnie oszustwo to moge obiecac z reka na sercu jezeli mogla bym prosic jakis kontakt to milo by bylo
Informujemy, że biuro pomocy prawnej "ADSUM" około 100 procesów sądowych przeciwko firmom takim jak PKF SKARBIEC sp. z o.o. (dobra pożyczka), Forminx Finance czy Prominent
Na naszej stronie internetowej umiesciliśmy skany zapadłych w sprawie wyroków przeciwko tej firmie (zapraszam na http://www.adsum.org.pl Skany wyroków dowodzą, iż:
- można odzyskać stracone pieniądze;
- biuro ADSUM skutecznie pomaga poszkodowanym.
Po więcej informacji na temat sposobów odzyskania pieniędzy zapraszam na forum: http://www.dobrapozyczkaforum.pl
Udzielimy pomocy każdej osobie, która do nas się zwróci i robimy wszystko, aby odzyskać pieniądze poszkodowanych. Wszystkie sprawy prowadzone są przez kancelarię radców prawnych.
Bez względu na to czy skorzystają Państwo z naszych usług, czy też zwrócą się Państwo o pomoc do innych prawników rekomendujemy niezwłoczne skierowanie sprawy na drogę sądową. Z naszego doświadczenia wynika bowiem, iż jest to skuteczny sposób na odzyskanie pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W LISTOPADZIE 2010 ROKU ROBIŁAM KONSOLIDACJE W FIRMIE ARKADIA W GDYNI . ZAŁATWILI MI PRZEZ INNĄ FIRME.
WIEM , ZE SĄ WIARYGODNI BO KOLEANCE ZAŁATWILI KREDYT GOTÓWKOWY PRZEZ JAKIŚ TAM BANK .
DZIWNE RZECZY CO PISZECIE .. WYDAJE MI SIE , ZE KONKURENCJA

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2011-05-31 12:13:19)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kobiecino ty chyba nie wierz co mówisz..WIARYGODNI To Oni są w wyłudzaniu kasy...za nieistniejący kredyt... jeśli wogóle ktoś coś dostał od nich to z pieniędzy wyłudzonych od wystarczającej liczby osób...! Podejrzewam że jesteś podstawiona albo sama tam pracujesz..i udajesz na forum klientkę...zadowoloną tylko z czego się pytam???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chłopie a może Ty jesteś podstawiony? Można by się teraz tu wykłócać, i wytykać sobie podejrzenia czy ktoś tam pracuje,czy pracuje dla konkurencji. Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy z tą firma, zrobili mi konsolidacje na 10 lat. Możecie teraz pisać i krzyczeć że tam pracuje itd. tylko zwróćcie uwagę że w tym momencie będzie to wyglądało jak byście to właśnie wy pracowali dla konkurencji. Wyraziłem swoją opinię i zróbcie z tym co chcecie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może jestes ta czarną niemiłą kobietą ?
witam potrzebuje pilnie na leczenie pozyczyc 1500zl na jeden rok mam netto na konto 1005zl mam komornika
zalatwialam tam pozyczke niecale 2 miesiace temu i wszystko poszlo bardzo szybko, sprawnie i bez najmniejszego problemu takze polecam w 100%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam się z przedmówcą. załatwiałem przez nich spory kredyt i wszystko przeszło bez najmniejszych problemów. wszystko zgodnie z umową, żądana kwota na koncie, raty jak w umowie, wszystko terminowo i o czasie. nie mogę złego słowa powiedzieć jakości i poziomie obsługi. chyba jedno z lepszych miejsc jakie miałem okazję spotkać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hejka ,

Dzięki wielkie za pomoc!!!! Fajna Pani z Arkadi załatwiła mi 50.000 zł na 10 lat na spłate komornika .
Polecam
jak to załatwic , zeby dostac u nich kredyt? aga19-03@tlen.pl powiedz? tez sie staram
Jestem ofiara posrednictwa ARKADIA w Gdyni, ktore dziala razem z PROMINENTEM. To zwykli naciagacze i smiem powiedziec -, wzieli odemnie pieniadze za posrednictwo a gdy nikt sie do mnie nie odzywal w zwiazku z pozyczka ja zrezygnowalam z ich uslug. Gdy poszlam po zwrot pieniedzy, ktore wplacilam, powiedzieli ze nic sie nie da z tym zrobic aby mi zwrocili. Czy moglabym liczyc na czyjas pomoc co zrobic dalej z ta sprawa ?
proponuję pozew zbiorowy. Proces wygrany na 100% a koszta rozłożone. Co Wy na to???
dobrze by bylo tylko czy znajdzie sie wiecej chetnych
moja mama tez jest poszkodowaną.
Załatwiała wszystko przez telefon z ta młodą arogancką kobietą, a ja byłam jako pośrednik do podpisania, ona nie przekazała informacji na temat zabezpieczeń kredytu, a gdy pieniądze po 7dniach nie przyszły na konto to w ogole nie odbierałą telefonu .
Dzisiaj byłam u nich w biurze i powiedziałąm jej ze mama dzwoniłą do warszawy i oni powiedzieli ze umowa zostałą odesłana to ona z wielkim oburzeniem powiedziałą ze to nie mozliwe i upewniła mnie ze sama wszystkiego sie dowie i zadzwoni tam i do mojej mamy.
Jednak po dwóch godzinach nie było telefonu to moja mama zadzwoniła do niej a ona nie odebrała, wzieła telefon od ojca i ta młoda dziewczyna odebrałą i była zdzwiniona ze moja matka dzwoni z innego numeru i z wielkim zdziwieniem powiedziałą ze mi wszystko niby wytłumaczyła, kiedy było inaczej.
A gdy podpisywałam umowe kładła mi na biurko milion papierków i nie umozliwiła mi przeczytania umowy a gdy jej zwróciłam uwage powiedziała ze przeciez wszystko jest jasne.

Ta firma to jest jeden wielki przekręt nie dają umów ani kopii po podpisaniu , a ta młoda unika kontaktu z klientami kiedy jest cos nie tak.

NIE POLACAM ICH, oni poszukują ludzi aby dostać od nich po te kilka tys a pożyczki nie ma i nie bedzie.
pieniądze pożycza się w banku - a nie w "agencji"
Informuję, że jest kilka osób, zdecydowanych i gotowych wytoczyć proces zbiorowy przeciwko firmie PROMINENT. Jeżeli ktoś z poszkodowanych chce się dołączyć to podaję e-maila do "prowadzącego" :-) Sprawa, póki co jest na etapie poszukiwania oszukanych :-) Jak wiadomo, musi być przynajmniej 10-cioro oszukanych.

haslerk@wp.pl
Pani Joanno ... ??? :-)
ja jako osoba podpisująca dokumenty za moja mame w gdyni z chęcią dołączyłabym się do pozwu ... moja mama tez tam dzwoniła i powiedziała tej kobiecie ze poda ta firme do sądu... a ta baba się zaśmiała
"Informuję, że jest kilka osób, zdecydowanych i gotowych wytoczyć proces zbiorowy przeciwko firmie PROMINENT. Jeżeli ktoś z poszkodowanych chce się dołączyć to podaję e-maila do "prowadzącego" :-) Sprawa, póki co jest na etapie poszukiwania oszukanych :-) Jak wiadomo, musi być przynajmniej 10-cioro oszukanych."

Dodaję, że jest już adwokat, doświadczony w "tych" sprawach, który będzie reprezentował nas przed Sądem.

haslerk@wp.pl
wystarczylo zrobic zabezpieczenie tak jak jest napisane w umowie , ludzie co wy umów nie czytacie ? ja zostałam poinformowana o zabezpieczeniu .
... Rozumiem, że pieniędzy Pani nie zwrócili?
Pani Joanno ... i inni poszkodowani chcący odzyskać wpłacone pieniądze!

Proszę o pilny kontakt na e-mail:

herana@wp.pl
niestety firma nie zwróciła mi pieniedzy
Proszę o kontakt na podany wyżej adres e-mail
Pomoc w odzyskaniu pieniędzy wpłaconych na rzecz Prominent CF sp. z o.o. Warszawa oraz pośredników (firmy Arkadia i Progresja). http://www.poznankancelaria.npx.pl

Inne tematy z forum Hydepark

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Gadżety reklamowe (29 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

do góry