Widok

zadna transkrypcja nie sprawi nam trudnosci! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

eeem?

nie trzeba od reazu padać na kolana....najpierw można stanąc na głowie...... jeśli oczywiście się ją ma na odpowiednim miejscu....hyhy:)

Tam gdzie Ty...

...tam i serce moje... Zawsze Razem My!

Polska Republika Bananowa rozkwita !!!!!

Uwaga OGŁOSZENIE NR 00034-lpc0 54506.

Nowa dostawa bananów dla szczególnie zasłużonych posłow i urzędników w walce o ubananowienie poprzeczne i podłużne naszej republiki przewidywana jest na jutro tj. dnia 02 miesiąca Banana Prostego Trzeciego roku Bananowego 2002.

Verb

Jakiś wąski jest odzew na Twój apel do byłych gratkowiczów.Czyżby ich tu nie było????Oczywiście poza pewnymi wyjątkami :-)))))
Pozdrawiam!

Ostatnia sobota karnawału

Życze wszystkim szalonej zabawy w ten dzień.Ja niestety siedzę w domciu i drugi tydzień próbuje pozbyć sie paskudnej grypy :-((((((

Super strona

Witam wszystkich
Wpadnicie na z*******ą stronke i zostawcie po sobie ślad. Mile widziane sugestie na temat stronki na moim forum http://free4web.pl/FS/c/115692/42069/53333/ lub bezpośrednio z stronki.

dzięki wam!!!

MAŁA ŻABKO, VERB

Odpowiadam na apel do byłych gratkowiczów. Czy jest tu ktoś jeszcze z Gratki? Czy ktoś jeszcze organizuje gratkowe spotkanka. Narka.

Stworek

No wiesz, konsekwencja, konsekwencją, ale tam jednak przewija się pewna ironia. Wiesz?

mozliwe

ze w niedziele o 12 pod pomnikiem sobieskiego w gdansku jeszcze ktos wystaje. ostatnio tam nie bywalem ale jesli zarzucic haslo moze bedzie odzew. za tydzien niedziele 12 sobieski?

Plagiat

Z tych starych dobrych gratkowych Plagiatów? Jakl tak to świetnie. POzdrawiam.....

Venom

starych gratkowych plagiatow owszem tak

Plagiat.

To strasznie fajnie!!! Jajk żyjesz bracie?

Polska Republika Bananowa - oj mamy problem

Uwaga OGŁOSZENIE NR 00034-lpc0 54507.

W związku z nową dostawą bananów przewidywaną dnia 02 miesiąca Banana Prostego Trzeciego roku Bananowego 2002 doszło do pogłebionej dyskusji co do sposobu podziału i Komisja Podziałowa rozpadła się.

Szczególnie zasłużeni już myśłą co tu by zrobić, ale u nich niestety proces myślenia jest bardzo skomplikowany i sami sie boją, że banany im sie zepsują.

Oj , oj , oj, oj, mamy problem bo banan nie może zbyt długo leżeć.

Ratujcie!!!!!!!!

Verb

Ano wiem. To właśnie styl ;] , o którym pisałam. To także musi trzymać się kupy żeby było dobre.

...mmm...pi....

....smutno....

wszyscy

Jak myślicie czy pocałunek to zdrada??

hmmm i..tylko teraz sie nie obrazaj...ale Twoja "zasadniczosc" jest ..malo kobieca hmm Przepraszam...wiec...badz mniej

slowo z glowy...)...i znowu zaatakujesz mnie...a myslalem, ze juz tego nie bedzie...
..no...ale jakos sobie poradze z tym...Trzeba juz spac...swiatlo mnie przepedza do kojki...

Fate i Martuniu...jestem...

:*)

k.nn.

pocałunek nieprzyjacielski.Zresztą czy to ważne jaki?chodzi o intencje!

wyrzut sumienia

tak.

chyba ze nie. roznie to bywa.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry