Widok

zadna transkrypcja nie sprawi nam trudnosci! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek w rozterce

Hihihihi :-)))
Spytaj milicjanta ;-)))

Kiedy zajrzy tu Kiwdul

okaże sie ze nie mmam racji, nie znam go i blądzę, ale on mi wybacza....

A poważniej

nie chcę być ślepa i nie chce nie potrafić traktować na równi ze mną (tj bez tej śmiesznej protekcjonalności) ludzi, którzy mają odmienne poglady. Traktować ich na równi oznacza dyskutować z nimi, umieć dowieść swoich poglądów, a nie ich "utulać" jakby byli niczym więcej jak spragnionymi pieszczoty zwierzętami.

Och

Ja biedulka. Och ja zagubiona. Och ja błądząca. Oświeć mnie proszę Kiwdulu Wszystkowiedzacy bo nie mogę znaleźć drogi do saej siebie. Ty mnie przecież tak dobrze znasz, więc mi powiedz co mam robić i jaka mam być, aby więcej nie błądzić? Jak zbliżyć się do ideału, który reprezentujesz? Wiem, ze mnie zwykła śmiertelniczkę czeka długa i pełna wyrzeczeń droga, alem ją gotowa poj/ać w imię ...w imię..... prawdy?...nie....no... o, wiem: w imię Zawsze-Obecnej-Ślepej-Pewności-Że-Mam-Racje. Świat nareszcie stanie sie prost tak jak chciałam. Tylko czy będę miała miłość? Spełnioną miłość? A przyjaciół? Będę miała prawdziwych przyjacioł?

...a teraz porobie sobie milego tumultu tam,gdzie nie ma takich Stworkowych bzdurnych domyslow:)))Tylko nie obrazaj sie na

pa

VERB..napisz do mnie na adres maila,a dostaniesz wszystkie moje namiary,i tam gdzie jestem adminem paru pokoi wideofonicznych.Z

:)))

wyrzut sumienia...dziekuje Ci serdecznie...lecz nie odwzajemnie pocalunku,bo nie caluje nieznajomomych...tym bardziej

acych sie ze swoimi ´´zlymi uczuciami`` poza widzialnosc nedznych strachliwych nickow:)))Z Bogiem wyrzucie...

och Biedulko...wijesz sie w tych swoich odczuciach...widac to wyraznie w tym co pisalas do ma jolie...

wiec raz jeszcze Cie utule Stworku...
:*)

Stworku...wymysl cos oryginalnego...bo to co napisalas nie pasuje do Twego scislego umyslu...i mija sie z prawda...chyba,ze

Zal mi zagubionego w mglistych domyslach Stworka...wiec go utule troszke...Ty moja KOBIETO...hehehehe

ppb

ja myślę, że to o alkomaty chodzi

hmm

może chodzi o jakieś ubranka z tymi balonikami?
ja oczywiście nie mam skojarzeń jakby to nie którzy nazwali.... to tylko tak...:P

Partia Przyjaciol Balonikow?

Hmmmmmmmmmm......

No proszę, proszę...

kogo ja tu widzę? Verb? Ale się porobiło...

Mała Żabko

Byłem tam gdzie zawsze, tzn. w Oliwie. Trochę czasu minęło co? Nie napiszę, że u mnie po staremu, bo trochę się pozmieniało, ale ogólnie jest ok. Jak uda się zorganizować jakieś spotkanko byłych GRATKOWICZÓW to sobie pogadamy.

Nabes

Gdzieś Ty był jak Ciebie nie było???

Bardzo kobieca kobieta

No i bez łaski :)

A puci puci

Puci puci jejku, słodziutkie różowe pozdrowienia i całuski dla wszystkich, (ale dla tych brzydkich nie bo fe)
do brzydkich macham z daleka ale serdecznie moją śliczną różową słodką łapką, o: mach, mach, mach, puci puci.

Wiem

, ma jolie, to cudowne kiedy świat jest prosty. Kiedy można sobie na to pozwolić. Tęsknię za tym, żeby sie położyć na łące, w południowym słońcu, otoczona zapachem ziół i graniem świerszczy i żeby przez pół dnia oglądać Wielkie Dramatyczne Historie na ekranie nieba, z cumulusami i innymi takimi puchato-białymi w rolach głównych. Albo żeby iść wśród wysokich traw i wieszornej rosy długą drogą przez las do jeziora i wykąpać się po zapadnięciu zmierzchu i móc kołysząc sie spokojnie na falach obserwować Mleczną Drogę.
To są piękne proste rzeczy.
Ale jeszcze trzeba poczekać.
I żeby nie musieć czekać latem.

V!(V)

fajnie czy nie fajnie ale jak fajnie to fajnie

Kiwdul

Muszę w koncu stwierdzić szczerze (i z pełną satysfakcją) że Twoje codzienne biadolenie jest wyjątkowo mało męskie

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry