Widok
Poszukuję doświadczonej Niani dla 6-miesięcznej dziewczynki, praca od 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku. Praca od 24 października na Morenie Osiedle Nad Wodą. Dziecko jest bardzo pogodne i grzeczne, chętne do zabawy. Szukamy Niani ciepłej ,otwartej na potrzeby dziecka.
bardzo proszę o kontakt 607 92 71 72
bardzo proszę o kontakt 607 92 71 72
Ja też jestem z Redy.Tutaj było do niedawna dużo ogłoszeń, lecz kobietek co same posiadają juz dzieci i poniekąd szukają towarzystwa dla swoich.
Ja swoją córe oddawałam wcześniej w ręce sąsiadki, co sama siedzi w domu ze swoim dzieckiem w podobnym wieku :) uważam ze to było bardzo dobre rozwiązanie.
Sama bym zaopiekowała się innym dzieckiem, ale z racji powiększającego się brzucha jest mi coraz ciężej :)
Ja swoją córe oddawałam wcześniej w ręce sąsiadki, co sama siedzi w domu ze swoim dzieckiem w podobnym wieku :) uważam ze to było bardzo dobre rozwiązanie.
Sama bym zaopiekowała się innym dzieckiem, ale z racji powiększającego się brzucha jest mi coraz ciężej :)
miałam ten sam problem 6 miesiecy temu. kolezanka dała mi namiary na Twoją Gosposię, gdzie pomogli mi znaleźć w krótkim czasie. To jest o tyle fajne, ze dostajesz kontakt do osób i sama decydujesz kogo i tak wybierasz. A i cena korzystna za zrobienie takiej selekcji Pań z ogłoszeń... i jeszcze to, ze są to osoby ze sprawdzonymi referancjami... pomocne, dzieki nim znalazłam szybko i bez przyród super nanie! :)
witamnazywam sie barbara skwiercz i jestem niania z kilkuletnim doświadczeniem i referencjami.mieszkam na morenie i chetnie zajme sie dzieckiem od maja.chciałabym pracować razem ze swoim 3miesięcznym synkiem.mam doświadczenie w tego typu opiece gdyż wcześniej przez 2,5 roku opiekowalam sie corka i jej rowiesnikiem.stawka do uzgodnienia ale napewno niższa niż normalnie.moj email bskwiercz@op.pl.pozdrawiam