Widok

poszukiwana niania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, za miesiąc wracam do pracy i ostro zabieram sie za poszukiwaniem niani dla mojego synka, gdzie najlepiej szukac ogłoszen?, jakie sa ceny na rynku trojmiejskim? czekam na"cenne"rady doświadczonych mam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy możesz podać do niej kontakt mój mail doti33@go2.pl z góry bardzo dziękuję
Twojagosposia.pl to chyba z IP ktos zapomnial zmienic do wszyszych pozytywnych wpisow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Twoja niania jest jeszcze wolna. Poszukujęniani do 1,5 rocznego dziecka od lutego 2012. Proszę o informacje. glaza11@wp.pl

Pozdrawiam
Monika
Ja jestem z Rumi i moge sie zaopiekowac jakims dzieciaczkiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też korzystałam z ich usług i jestem b. zadowolona. Są wytrwali i solidni. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszukuję doświadczonej Niani dla 6-miesięcznej dziewczynki, praca od 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku. Praca od 24 października na Morenie Osiedle Nad Wodą. Dziecko jest bardzo pogodne i grzeczne, chętne do zabawy. Szukamy Niani ciepłej ,otwartej na potrzeby dziecka.
bardzo proszę o kontakt 607 92 71 72
ja mogę polecić Panią, która opiekowała się moja Oli dopóki do przedszkola nie poszła. Wspaniała babka, kocha dzieci i to się czuje. Tu w grę chodzi tylko Gdynia i ewentualnie Rumia/Reda.
Ja już od jakiegoś czasu szukam dzieciaczka pod opiekę ale w Pruszczu jakoś to ciężko idzie :/ a może ktoś szuka opiekunki w Pruszczu?
Dokładnie !! A w razie czego skłonni są poszukać innych osób jeśli te rekomendowane nie przypadną nam do gustu !
Ja również polecam!!!! Warto mieć pewność. Oni sprawdzają wszystko także odchodzi stres, że "coś" wyjdzie w praniu... :)
Ja też jestem z Redy.Tutaj było do niedawna dużo ogłoszeń, lecz kobietek co same posiadają juz dzieci i poniekąd szukają towarzystwa dla swoich.

Ja swoją córe oddawałam wcześniej w ręce sąsiadki, co sama siedzi w domu ze swoim dzieckiem w podobnym wieku :) uważam ze to było bardzo dobre rozwiązanie.

Sama bym zaopiekowała się innym dzieckiem, ale z racji powiększającego się brzucha jest mi coraz ciężej :)
Szukam niani z Redy.Opieka nad moją córeczką ok 6 godzin dziennie
miałam ten sam problem 6 miesiecy temu. kolezanka dała mi namiary na Twoją Gosposię, gdzie pomogli mi znaleźć w krótkim czasie. To jest o tyle fajne, ze dostajesz kontakt do osób i sama decydujesz kogo i tak wybierasz. A i cena korzystna za zrobienie takiej selekcji Pań z ogłoszeń... i jeszcze to, ze są to osoby ze sprawdzonymi referancjami... pomocne, dzieki nim znalazłam szybko i bez przyród super nanie! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam, skorzystalam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My ostatnio też szukaliśmy niani do naszej dwójki urwisów:) Moja przyjaciółka poleciła nam skorzystać z profesjonalnej firmy szkającej niani. W Gdyni działa agencja TwojaGoposia.pl, korzystailiśmy z ich usług w maju i jak na razie (odpukać) jesteśmy bardzo zadowoleni z Pani Oli, którą nam polecili.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
szukam niani dla synka 1.5 rocznego,najlepiej z Rumi,mieszkam w Janowie ;)
witamnazywam sie barbara skwiercz i jestem niania z kilkuletnim doświadczeniem i referencjami.mieszkam na morenie i chetnie zajme sie dzieckiem od maja.chciałabym pracować razem ze swoim 3miesięcznym synkiem.mam doświadczenie w tego typu opiece gdyż wcześniej przez 2,5 roku opiekowalam sie corka i jej rowiesnikiem.stawka do uzgodnienia ale napewno niższa niż normalnie.moj email bskwiercz@op.pl.pozdrawiam
madziuszka83@o2.pl mieszkam we Wrzeszczu jak szukasz opiekunki napisz.
Proponuję złobek w Małkowie bardzo dobre warunki dla bobasów....
501-35-40-98
ja polecam naszą opiekunkę,ale dopiero bedzie wolna od września...okolice Wrzeszcza,Zaspy,Przymorza,,,,osoba w wieku 30 lat,od 7 lat zajmuje się dziećmi,wykształcenie pedag.z nami od 3 lat,,,
do góry