Widok

poszukiwana niania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, za miesiąc wracam do pracy i ostro zabieram sie za poszukiwaniem niani dla mojego synka, gdzie najlepiej szukac ogłoszen?, jakie sa ceny na rynku trojmiejskim? czekam na"cenne"rady doświadczonych mam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może u nas?:) www.klubwieloryb.pl, dopiero zaczynamy, dzieci jest dwoje, więc warunki jak z nianią tyle że dysponujemy własna sala zabaw. Zapraszam do odwiedzenia strony!

Zapraszam, choć brakuje mi trochę danych na temat wieku dziecka, miejsca zamieszkania i ilości godzin codziennej opieki... zaproponować nie zawadzi, może właśnie Tobie spodoba sie któraś z naszych ofert.

Pozdrawiam,
Marta Wysińska
Najlepiej po znajomych sie popytać lub wsród sąsiadów.
Zalezy gdzie mieszkasz jak gdzieś w gdansku to siostra mojego męza szuka pracy jako opiekunka (ma 40 lat ). Napewno bardzo dobra osoba i uczciwa.
Powiem Ci ze chyba trzeba troche polegac na intuicji. Ja z góry załozyłam że szukam opiekunki niepalącej itd. Mam palącą :) oczywiście nie pali przy dziecku i niezamieniłabym jej na zadną inną za nic w swiecie.
a pytałas jeszcze o kaskę więc my płacimy 1200 zł, ale moja kumpela w Gdańsku znalazła opiekunke za 700 więc przedział cenowy jest spory.
Lenka napisz skąd jesteś?
Ogłoszenia na trójmiasto.pl i anonse.pl. Trzeba się poprostu umawiać i samemu przetestować
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
zapraszam do Małkowa koło Zukowa ul:Parkowa 4 Prywatna Opikieka Nad Dziećmi
501-35-40-98
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam niania.pl
bardzo dużo ogłoszeń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem zainteresowana opieka nad dzieckiem, moj synek ma 5 miesiecy mam 22 lata. duze i bezpieczne podwórko.mieszkam w gdansku, asiunia5071@wp.pl
Pierwsza nianie, gdy synek byl malutki mialam z polecenia, byla super. Od razu wiedzielismy, ze bedzie tylko kilka miesiecy, bo zawsze wyjezdza zagranice w tym samym czasie (na kilka miesiecy)., ale i tak warto bylo. Potem kilka nian na bardzo krotko, gorszych i lepszych z ogloszen anonsowo-trojmiastowych. Od ponad roku mamy bardzo dobra nianie z serwisu niania.pl, wiec absolutnie polecam ten serwis.
Ja pracowalam w domu, wiec nigdy nie zostawialam dziecka samego z niania na poczatku, nawet na chwile, mialam lepsze spojrzenie jaka dana niania jest. Potem to wiadomo, niania moze zostac sama.
Ja szukam dziecka pod opiekę.Jestem w domu z synkiem,więc mogłabym bawić i Twoje,a w jakim wieku masz synka?
Właśnie szukam niani z okolic Wrzeszcza lub Zaspy, która zajęłaby się naszą dzieciną (mała skończy w lutym roczek) u siebie lub u nas w domu. Podaję maila: aberro@op.pl.
ja polecam naszą opiekunkę,ale dopiero bedzie wolna od września...okolice Wrzeszcza,Zaspy,Przymorza,,,,osoba w wieku 30 lat,od 7 lat zajmuje się dziećmi,wykształcenie pedag.z nami od 3 lat,,,
Proponuję złobek w Małkowie bardzo dobre warunki dla bobasów....
501-35-40-98
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
madziuszka83@o2.pl mieszkam we Wrzeszczu jak szukasz opiekunki napisz.
witamnazywam sie barbara skwiercz i jestem niania z kilkuletnim doświadczeniem i referencjami.mieszkam na morenie i chetnie zajme sie dzieckiem od maja.chciałabym pracować razem ze swoim 3miesięcznym synkiem.mam doświadczenie w tego typu opiece gdyż wcześniej przez 2,5 roku opiekowalam sie corka i jej rowiesnikiem.stawka do uzgodnienia ale napewno niższa niż normalnie.moj email bskwiercz@op.pl.pozdrawiam
witam
szukam niani dla synka 1.5 rocznego,najlepiej z Rumi,mieszkam w Janowie ;)
My ostatnio też szukaliśmy niani do naszej dwójki urwisów:) Moja przyjaciółka poleciła nam skorzystać z profesjonalnej firmy szkającej niani. W Gdyni działa agencja TwojaGoposia.pl, korzystailiśmy z ich usług w maju i jak na razie (odpukać) jesteśmy bardzo zadowoleni z Pani Oli, którą nam polecili.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam, skorzystalam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam ten sam problem 6 miesiecy temu. kolezanka dała mi namiary na Twoją Gosposię, gdzie pomogli mi znaleźć w krótkim czasie. To jest o tyle fajne, ze dostajesz kontakt do osób i sama decydujesz kogo i tak wybierasz. A i cena korzystna za zrobienie takiej selekcji Pań z ogłoszeń... i jeszcze to, ze są to osoby ze sprawdzonymi referancjami... pomocne, dzieki nim znalazłam szybko i bez przyród super nanie! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry