Widok

poszukiwane zasady gry Rummikub słowny

jakis czas temu znalazłam w kufrze po moich dorosłych już dzieciach kapitalną grę Rummikub... w dwóch wersjach: liczbowy i słowny... gry są super utrzymane, mają wszystkie potrzebne części tylko... nie ma w środku zasad gry... moi chłopcy już nie pamiętają na czym polegały... wiem tylko że były ponadczasowe i dla graczy w każdym wieku (no takich co potrafią odróżniać literki i cyferki)
do Rummikuba liczbowego znalazłam zasady gry w necie ale do słownego... nie ma nic... może znajdzie się ktoś kto grał, gra albo po prostu ma lub zna zasady gry w Rummikuba słownego... byłabym dozgonnie wdzięczna...
pozdrawiam i czekam na wybawcę
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybawco! Ale kto tej dziewczynie odda 8 straconych lat?

https://www.youtube.com/watch?v=qrCwmoPSqAc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też bardzo lubię tę grę i gramy w nią wspólnie z dziećmi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie poznam te zasady.poprosze o przysłanie do mnie na meila. Jeśli nie robi to probłemu .Dziękuję lidka.k59@interia.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też szukam. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (233 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (390 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry