Widok

poszukuje dobrego notariusza-pilne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
PRZEPRASZAM DZIEWCZYNY,ŻE ZAŚMIECAM FORUM ALE TO PILNE,MOŻE AKURAT KTOŚ COŚ BĘDZIE WIEDZIAŁ
hej,mamy duży problem-babcia stan zdrowia bardzo się pogorszył jest nieprzytomna. Problem dotyczy loakty w banku.Byłam upoważniona do jej kont ,do lokat nie. Nie wiemy co robić,nikt nie ma upoważnienia.Pani z banku powiedziała,że mamy załatwić to przez notariusz,ale nie wiemy kompletnie co i jak.Chodzi o bank Millenium. Może Wy byłyście w podobnej sytuacji albo znać kogoś kto zna się na rzeczy????

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej pewno nicpoń w tych sprawach prawnych się orientuje
ale wydaje mi sie żeby załatwić taki upoważnienie to osoba musi być przytomna i świadoma

image

Nicpoń już mi poradził:)babcia odeszła od nas dziś rano

image
moje kondolencje:(

image
współczuję:(

image

bocianka, tak strasznie mi przykro:(((doskonale rozumiem co czujesz. ja też straciłam jedną z najbliższych mi osób jakiś czas temu - chorowała na raka skóry...trzymaj się...

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
dziękuje dziewczyny-na szczęście we śnie zmarła, nie cierpiała-prosze nie oddawajcie do hospicjum stacjonarnego swoich bliskich-na szczęście babcia byla z nami przez ostanie 2 dni-to jak tam traktują człowieka..to nie mijesce na pisanie o czymnś takim,dziękuje jeszcze raz

image
moje dziadki też do końca z nami były

image

No tak.Nie ważny człowiek ,ważne pieniodzory.
No to teraz zacznie sie buszowanie po meblach ,a moze babcia coś zostawiła.
Samo życie !!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

do góry