Widok

poszukuję kafelakrza do łazienki - trójmiasto! proszę o namiary - zrozpaczona!!!

Witam! Pilnie poszukuje kafelakrza do łazienki. Remont planujemy od maja tego roku. Najpierw czekałam ok. 3 miesięcy na pierwszego fachowca to na 2 tygodnie przed rozpoczęciem remontu zadzwonił i poinformował nas, że on jednak się nie wyrobi i nie będzie mógł podjąć się u nas tego remontu. Od razu rozpoczęłam poszukiwania kolejnego fachowca. Po ok. 2 tygodniach znalazłam pana, był u nas, oglądał łazienkę i bez mrugniecia okiem zakomunikował, że jak najbardziej podejmie się tej pracy. ale dopiero w październiku. zasmucona tak odległym terminem, zgodziła się na to. Minął październik i rozpoczął się listopad a fachowca ani widu ani słychu ;((((
Nawet nie odbiera telefonów :((
Proszę o namiary do fachowców godnych polecenia.
Z góry dziękuę i czekam z niecierpliwością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze zadzwonic do marcina 509 655 575 tylko nie wiem jak tam u niego z terminani ale prosze sprubować ma dobrą ekipe
Proszę również spróbować 697-058-394 jestem zadowolona z ich pracy.
a gdzie by to było? ja mogę polecić swojego wujka, robi bardzo dokładnie i nie aż tak drogo, tylko że on nie jest zmotoryzowany i myślę, że w przeciągu miesiąca mógłby przyjść na 100% tylko musi nam wykończyć jeszcze :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
zaproponuj podwiezienie lub bilet na komunikacje publiczna, to moze przyjdzie szybciej;)
moj dobry kolega wlasnie skonczyl robic lazienke i mysle ze chetnie by sie podjal nowego zlecenia. Prosze zadzwonic 695244712 Daniel
Prosze też spróbować zadzwonić na nr 663-255-037 u nas wykładał i przyznam że wygląda bosko
witam polecam super specjalistów od remontów z redy ich namiar to 508105119 naprawdę warto
Dobry sklep z armaturą. Polecam
polecam kafelkarza pana krystiana,jestem zadowolona z jego pracy,proszę napisać do mnie maila to z miłą chęcia podam telefon.
zapomniałam podać maila skonera@wp.pl
600588164 p.Tomek naprawde warto:)

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry