Widok

poszukuje kobiety do stalego zwiazku

Witam
poszkuje kobiety do stalego zwiazku na powaznie nie przygody jestem z trojmiasta mam 40 lat wysoki szczuply blondyn jestem przedsiebiorczy zaradny i nie spozywajacy alkoholu nie uroda jest wazna lecz to co sie nosi w sercu i glowie i takiej kobiety poszukuje jak narazie z mizernym rezultatem al mam nadzieje ze zla passa w koncu sie skonczy serdecznie wszystkich pozdrawaim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie podał Pan żadnego kontaktu do siebie, więc jak potencjalna kobieta miałaby Pana poinformować, że tym poszukiwanym kwiatem paproci jest właśnie ona?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz poprawiam blad podaje adres e mail buksik326@wp.pl i przepraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc czego oczekujesz od kobiety
z pewnością zdrowia psychicznego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć :)
Lubisz podróżować? Jesteś domatorem czy wolisz aktywny tryb życia? Dobrze by było wiedzieć na początek...
Pozdrawiam
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ile w tym anonsie prawdy???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tyle samo prawd ile kłamstw pośród mijających dni;)
Porozmawiaj z nim a nie wstawiaj durnosci.
Bo inaczej nie znajdziesz. Mnie tez olalas - i spoko. Rob tak dalej.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
@ jagda Po pierwsze to Cię nie olałam tylko nie gustuje w typie faceta jak Ty i na forum nie szukam adoratora gdyz to sami zawodowi randkowicze pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochani anons jest z 2012-09-29 20:26 nieraz trzeba też myśleć ,a bitwa słowna Pana jagda niestety nie na miejscu .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry