Widok
ja teraz mam wozek w piwnicy wiec i tak wozkiem pokonuje schody wiec spoko. ale tak jak mowilam moj wozek i tak do windy nie wejdzie:P
czyl mowici ze nie mam co sie bac okolicy?:) bo jakos jak tam dzis bylam i zobaczylam jakis budynek bez okien czy cos takiego to mi sie dziwnie zrobilo:) a kolo ktorego bloku sa te atrkacje dla dzieci?
czyl mowici ze nie mam co sie bac okolicy?:) bo jakos jak tam dzis bylam i zobaczylam jakis budynek bez okien czy cos takiego to mi sie dziwnie zrobilo:) a kolo ktorego bloku sa te atrkacje dla dzieci?
Mieszkam na Dantyszka już 6 rok. Jest ok, blisko do skm i trajtka, przychodnia 2 minuty od domu Na osiedlu nowy plac zabaw więc jest już gdzie podejść z dzieckiem. Blisko do lidla i biedronki na leszczynkach. 10 minut spacerem do parku kilońskiego. Pod nosem sklepy osiedlowe długo czynne. Hałas z estakady jest trochę denerwujący ale tylko gdy otwarte są okna.
W mojej klatce sąsiedzi są w porządku, nikt mi nigdy nie zwracał uwagi, że synek za głośno się bawi:}.
Ja polecam
W mojej klatce sąsiedzi są w porządku, nikt mi nigdy nie zwracał uwagi, że synek za głośno się bawi:}.
Ja polecam