Widok

poszukuje..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poszukuje osob mieszkajacych w gdyni na dantyszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wlasnie w 4 byc moze zamieszkam wiec fajnie ze plac zabaw pod blokiem:) to mnie troche uspokoilyscie ze raczej wieczorem w leb nie dostane:)
plac zabaw jest między wieżowcami nr 2 i 4 a ten budynek bez okien to pozostałości po starej spółdzielni odzieżowej Texana ale nic złego tam się nie dzieje, wejścia są zamurowane
ja teraz mam wozek w piwnicy wiec i tak wozkiem pokonuje schody wiec spoko. ale tak jak mowilam moj wozek i tak do windy nie wejdzie:P

czyl mowici ze nie mam co sie bac okolicy?:) bo jakos jak tam dzis bylam i zobaczylam jakis budynek bez okien czy cos takiego to mi sie dziwnie zrobilo:) a kolo ktorego bloku sa te atrkacje dla dzieci?
na 6-tym najgorsze to pokonać te parę schodów do windy na szczęście ten problem mam już z głowy bo synek nie chce już jeździć w wózku
bliziaki nie ale stosunkowo dlugi wozek a na ktorym pietrze mieszkasz?
u mnie tez jest taka winda i po kilku wyjściach można nabrać wprawy i spokojnie wejść - no chyba, że masz bliźniaki:}
aha to dobrze ze sa wozkowanie. ja przy drzwiach nie bede trzymac bo wozkiem nie dam rady wjechac do windy o jakas taka durna jest z dodatkowymi drzwiami ehh
Od pół roku trzymam wózek na klatce przy swoich drzwiach i póki co nikt się nie dobierał do niego ( zostawiam też na noc). Przy klatkach są wózkarnie ale nasza akurat zastawiona rowerami i nawet nie próbowałam tam wciskać wózka
katka a wiesz moze czy jest jakas wozkownia? gdzie zostawialas wozek? na klatce to chyba nie bardzo
Jeżeli chodzi o estakadę to żaden hałas nie dochodzi, przynajmniej w okolicy mojej babci wieżowca ( dantyszka 8) Jest naprawdę bardzo cicho.
Okolica raczej spokojna, nie słychać o jakiś rozbojach czy kradzieżach. Sąsiedzi w różnym przedziale wiekowym od młodych ludzi z maluszkami do starszych osób.
mój wieżowiec jest ocieplony i jest dość ciepło kaloryfer włączam bardzo rzadko w pokoju synka gdy temperatura spada mocno poniżej zera albo gdy chcę podsuszyć pranie a tak to raczej nie dogrzewamy się
ja mieszkam przy morskiej wprawdzie okna z drugiej strony ale i tak. wiec tu tez mega ciszy nie ma. a mieszkania raczej sa cieple czy zima bywa roznie?
Mieszkam na Dantyszka już 6 rok. Jest ok, blisko do skm i trajtka, przychodnia 2 minuty od domu Na osiedlu nowy plac zabaw więc jest już gdzie podejść z dzieckiem. Blisko do lidla i biedronki na leszczynkach. 10 minut spacerem do parku kilońskiego. Pod nosem sklepy osiedlowe długo czynne. Hałas z estakady jest trochę denerwujący ale tylko gdy otwarte są okna.
W mojej klatce sąsiedzi są w porządku, nikt mi nigdy nie zwracał uwagi, że synek za głośno się bawi:}.
Ja polecam
wiesz moze jak ogolnie sie tam mieszka jak okolica sasiedzi halas od estakady i tak ogolnie
Mieszka tam moja Babcie, którą odwiedzam ale nie wiem czy to wystarczy aby Ci pomóc czy odpowiedzieć na Twoje ewentualne pytanie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry