Widok

poszukuję towarzystwa na wypady rowerowe.

Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam, mam na imię Alicja, 26 lat, mieszkam w Rumi. Poszukuję towarzysza lub towarzyszki w wieku 20 - 35 lat na wspólne wypady rowerowe.
kontakt: Gadu Gadu 412545
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ,chętnie wybiorę się na przejażdżkę rowerową , nie mam gg , oto mój e-mail - Kotek3112@gmail.com

Pozdrawiam, Ania
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kamil, 31 lat, Gdańsk, chętnie na jakieś dłuższe wyprawy gdy przyjdzie pogoda - do Łeby, Dąbek, Darłówka.
kamegaidox@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oo ja jestem chętna (Monika 26) na dalsze wyprawy :) Założyłam wątek , że poszukuję chętnych do utworzenia grupy rowerowej:) pozdawiam
jeczybula.m@gmail.com
A czy rower sprawny? Powietrze z dętki nie ucieka? Hamulce trzymają?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam....mam na imię arkadiusz lat 35 mieszkam w Rumi i chętnie sie dołączę do grona rowerowego ifo .poprosze samborr1@wp.pl
Tak tylko ze tu jak zwykle na forum chodzi o pisanie w nieskonczonosc i takie wirtualne przejazdzki rowerowe siedzac non stop w necie to wygodniejsze niz zgarnac 4 litery i wyjsc z domu......to pogody niema to czasu to rower zepsuty itp............ hehehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej...... Ja tam smigam co 2 dzień i zawsze czy pada czy nie.....napisz wiadomość na samborr1@wp.pl to sie jakoś umówimy ... Pozdrawiam
witaj jak szukasz towarzysza na wycieczki rowerowe to byłbym chetny z toba pojezdzic jakie tempo trasy mozesz pisac do mnie na fb Maciej Raczko

Inne tematy z forum Rowery

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

do góry