Widok

potówki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podejrzewam, że mój synek ma potówki. Pojawiły się na główce, szczególnie w miejscu gdzie głowka styka się z moim ramieniem podczas karmienia... Sa też z tyłu na faldce szyjnej. Moje pytanie jak z nimi walczyć? Spirytus salicylowy to dobre wyjście dla potówek na głowce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asienka u mnie byla w piatek pani pediatra i też stwierdziła u Pauli potowki. kazala perzykręcić kalryfwr tak by bylo ok 21 stopni i tylko myć w oilatum i już niczym nie smarować:)) i dzis ma już tylko takie czerwone ślady bez pryszczykow:))
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
ja niczym nie smaruje, znikaja po jakimś czasie
image
image
Ja małemu też niczym nie smarowałam
image

image

Ja tez nie smarowałam.Tylko po prostu zaczełam lzej ubierac bo u nas w domu upał, 25 stopni i wiecej
Ubrałam Nikusia na noc lżej niż zawsze, dzisiaj również i wiecie co - te potówki miejscami wyglądają jak czerwone, rozlane plamki... hmmm już sama nie wiem, czy to potówki? Czy alergia może występować tylko na głowce dziecka????

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

nnt. mieszkanie na parterze (72 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na parterze właśnie i proszę Was kobitki byście napisały...

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

do góry