Odpowiadasz na:

Re: potrawy do zamrożenia

hmm to chyba ja wspomnialam o leczo- az sama narobilm sobie ochoty, a troche boje sie zjesc, zeby malemu nie narobic kolek .

ja robie leczo tak- papryka zolta, czerwona, zielona,... rozwiń

hmm to chyba ja wspomnialam o leczo- az sama narobilm sobie ochoty, a troche boje sie zjesc, zeby malemu nie narobic kolek .

ja robie leczo tak- papryka zolta, czerwona, zielona, pokrojona w kostke i dusic z wola. cebulke-duuuuzo podsmazam z boczkiem i kielbaska, dodaje do papryki, pomidorki obieram ze skory- w kawaleczki i do garnka. jak juz sie wszytsko ladnie udusi dodaje koncentrat pomidorowy i keczup. wszytko doprawic sola i pieprzem do smaku.
slyszalam jeszcze,zeby dodac do tego surowe jajko, ale mi jakos to nie lezy, wiec nie proponuje.

zobacz wątek
15 lat temu
adziula

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry