Widok

potrzebna osoba do wychodzenia z pieskiem:)

Obłuże Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam.poszukuje osoby do wychodzenia z pieskiem,2 razy dziennie rano na 10 minut,ok godziny 9,10 oraz wieczorem na dluzszy spacer ok 20 minutowy,mam małe Dziecko i potrzebuje kogos do pomocy gdyz niemozliwe jest wychodzenie z Dzieckiem i psem razem.Mieszkam na obłużu przy ulicy płk.Dabka.piesek to kundelek,ok.10 letni,bardzo grzeczny i łagodny,chetnie studentka.oferuje 100zł/mc.prosze pisac na maila:
fajnyczlowiek@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podnosze
alexa a dokładniej przy jakim numerze na płk. dąbka mieszkasz? bo to długaaaaaa ulica :) ja tez jestem z płk. dąbka i mogłabym Ci pomóc :)

image
image

witaj.Płk dabka 241(nowy budynek tbs) pozdrawiam
uuuu to starsznie daleko ode mnie wiec niestety nie pomoge...ale życze powodzonka w znalezieniu osoby do wyprowadzania :)

image
image

no trudno:( ale dziekuje a dobre checi:) pozdrawiam
a może spróbuj zapytać sąsiadów wydaje mi się ze na pewno ktoś by miał wolna chwilkę na spacer ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

do góry