Widok
> a swoja droga videoman zrobil niezly kosztorys- w razie jak
> ktos chcialby podobna firme zakladac to ma juz biznesplan na
> czym opracowac ;)
Dzięki za docenienie. Nie chodziło mi o obrażanie się (czego nie uczyniłem) ani kogokolwiek. Chciałem tylko wyliczyć część kosztów składających sie na cenę usługi.
Oczywiście można taniej pod warunkiem że robi się to całkowicie "na czarno", na kradzionym czyli nielegalnym oprogramowaniu.
Dodam jeszcze tylko że są różne sposoby podbijania ceny usługi. Przydłady: za nadranie DVD - 300 zł, za spacer narzeczeński - 250 zł, za.... kolejne xxx zł.
Cena 1300 - 1500 jest ceną realną jeżeli zawiera wszystkie usługi w sobie.
> ktos chcialby podobna firme zakladac to ma juz biznesplan na
> czym opracowac ;)
Dzięki za docenienie. Nie chodziło mi o obrażanie się (czego nie uczyniłem) ani kogokolwiek. Chciałem tylko wyliczyć część kosztów składających sie na cenę usługi.
Oczywiście można taniej pod warunkiem że robi się to całkowicie "na czarno", na kradzionym czyli nielegalnym oprogramowaniu.
Dodam jeszcze tylko że są różne sposoby podbijania ceny usługi. Przydłady: za nadranie DVD - 300 zł, za spacer narzeczeński - 250 zł, za.... kolejne xxx zł.
Cena 1300 - 1500 jest ceną realną jeżeli zawiera wszystkie usługi w sobie.
Witch! Zgadzam się z Tobą w 100 % ale nie pozwolę sobie na to żeby mnie obrażano. Więc pozwoliłam sobie napisać odpowiedź. Jestem 7 msc po ślubie i wszystko wyszło super dlatego staram się polecać ekipę,bo sama miam problemy i wątpliwości. Ale to chyba nie ma sensu bo ludzie zawsze się do czegoś doczepią.
gorąco pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :)
gorąco pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :)