Widok

potrzebny kamerzysta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc wszystkim!

szukam dobrego i oryginalnego kamerzysty na ślub 11 czerwca. Jesli ktos z was zna kogoś godnego polecenia będe wdzięczna za kontakt na prv.

Dzięki!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a swoja droga videoman zrobil niezly kosztorys- w razie jak ktos chcialby podobna firme zakladac to ma juz biznesplan na czym opracowac ;)
Salema a ską dmasz taką idiotyczną cenę za obsługę? 120zł!!! przecież to przegięcie, mi też coś takiego groziło ale stwierdziłam że dla obsługi poprostu zamówię normalny obiad z karty z napojami, wyszło 28zł!!!
> a swoja droga videoman zrobil niezly kosztorys- w razie jak
> ktos chcialby podobna firme zakladac to ma juz biznesplan na
> czym opracowac ;)

Dzięki za docenienie. Nie chodziło mi o obrażanie się (czego nie uczyniłem) ani kogokolwiek. Chciałem tylko wyliczyć część kosztów składających sie na cenę usługi.
Oczywiście można taniej pod warunkiem że robi się to całkowicie "na czarno", na kradzionym czyli nielegalnym oprogramowaniu.

Dodam jeszcze tylko że są różne sposoby podbijania ceny usługi. Przydłady: za nadranie DVD - 300 zł, za spacer narzeczeński - 250 zł, za.... kolejne xxx zł.

Cena 1300 - 1500 jest ceną realną jeżeli zawiera wszystkie usługi w sobie.
KONIEC PYSKÓWEK NA FORUM !!!! DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TYMI PRZEPYCHANKAMI - JEŻELI MACIE OFERTY ŚLIJCIE JE NA PRIV. NIKT NIE MA OCHOTY CZYTAC JAK JEDEN Z DRUGIM SIĘ WYMĄDRZAJĄ, KONIEC!!!!!!

Witch! Zgadzam się z Tobą w 100 % ale nie pozwolę sobie na to żeby mnie obrażano. Więc pozwoliłam sobie napisać odpowiedź. Jestem 7 msc po ślubie i wszystko wyszło super dlatego staram się polecać ekipę,bo sama miam problemy i wątpliwości. Ale to chyba nie ma sensu bo ludzie zawsze się do czegoś doczepią.
gorąco pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :)
Gula to oczywiście nie było do Ciebie tylko do naszych kochanych "profesjonalistów" :) wiem, że czasami nerwy poniosą, i trzeba jednak napisać coś od siebie :) pozdrawiam

do góry