Widok

potrzebuje paragon na usługi krawieckie

Nowy Port Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze ma ktos paragon od krawca na kwote około 10-20zł chodzi o to ze przyslano mi z allegro podarta rzecz i dogadalam sie ze sprzedajaca ze odda mi za naprawe ale niestety gdzies zapodzialam rachunek

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chyba mam, mąż odbierał moją kurtkę przedwczoraj od krawcowej, paragon na 18 zł, poszukam czy nie wyrzucilam paragonu
image

image
bede wdzieczna

moze ktos w tym tygodniu zamierza oddac rzecz do krawca i niepotrzebny bedzie paragon

niestety wyrzuciliśmy :(
image

image
ma ktos moze dowód zapłaty za usługi krawieckie z tego tygodnia lub bedzie miał ,,płaciłam 8 zł wiec taki do 10zł maksymalnie.Nie chodzi tu o kase ale o fakt ,olałabym to ale dlaczego mam popuszczac ,babka wysłała mi podartą rzecz a w aukcji ani słowa o tym, zalezy mi na tym paragonie bo nie chce wyjsc teraz na głupka

nie wiem jak ja to zrobiłam ze zgubiłam ,zawsze pilnuje takich rzeczy.jak na złość chyba

ja mam na 30zl ale jest tam moje nazwisko.
a to nie, odpada

ale wiesz co moj tes bedzie dzis u krawcowej wiec moge zapytac czy jest szansa na rach.bez nazwiska(o ile to bardzo pilne)
podejdź do jakiegoś punktu usługowego, na pewno mają
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ginekolog - Głodek Piotr - proszę o opinie (60 odpowiedzi)

W medicoverze pracuje lekarz jak w temacie. Czy którać z Was korzystała z Jego usług? Co o Nim...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Ciąża a wakacje za granica i latanie samolotem (16 odpowiedzi)

Dziewczyny, zanim urodzi sie dzidzia, chcielismy z mezem wyskoczyc jeszcze na wakacje w jakies...

do góry