Widok

potrzebuje sprawdzonego laryngologa dla dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moj 2 letni synek jest po ostrym zapaleniu krtani i byl leczony w szpitalu pomimo ze od choroby minelo juz pare tygodni ma chrypke pediarzy mowia ze nic nie widza ze wszystko jest ok ale stwierdzili jedno glosnie ze mam skorzystac dla sw spokoju z porady laryngologa Wiec mam pytanie czy zna ktos dobrego specjaliste z dobrym sprzetem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha jeszcze jedno zeby nie trzeba bylo do niego czekac 3 mies zalezy mi na czasie
Sprawdzony laryngolog jest na ul. Hynka na Zaspie... Koło SKM Zaspa, w budynku, gdzie acustica, apteka i "butik u beci"... polecała mi go niejedna osoba..

Więcej niestety nie podpowiem, ale życzę powodzenia!!!

Tu masz mały wątek o laryngologach:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=20229&t=20089

dzieki wlasnie skonczylam rozmawiac przez tel z panem doktorem zabawny czlowiek mam nadzieje ze bedzie taki dokladny przy badaniu mojego synka przyjmuje tez w piatki od 11-16 ale jak jest potrzeba mozna zadzwonic i przyjmie nawet w poniedzialek bierze 50 zl
To super :)
Zdrówka dla synka!

Kobiety ten laryngolog jest zajefajny moj synek byl nim zauroczony ja zreszta tez BARDZO POLECAMY i jest bardzo tani :)
Z tego co pamiętam to znakomitym lekarzem jest Dr Aleksandrowski.Chodziłam do niego kilka lat temu na serię punkcji zatok i robił to DOSKONALE.Przyjmował w szpitalu wojskowym na Polankach.Ale czy nadal tam pracuje to musiałabyś się zapytać.

Dr Aleksandrowski 601 654 258
Przyjmuje w Acustice, na Zaspie, ul. Hynka 7...ileśtam, niedaleko kolejki i "najtańsze buty w mieście"
Polecam
Korzystam z porad. Odkrył poważną wadę u mojego małego synka, pomimo, że byłam u niego w innej sprawie (ze starszym synem)... Jestem mu za to bardzo wdzięczna. Poprowadził nas do ... prawie już całkowitego wyleczenia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry